NO ALE CO SIE ZENEK GLUPIO MADRUJESZ .. A CO NIE LEZYSZ ..CO NIE WIDZISZ KURSU !!! 9 GROSZY A ILE BYLO NO BYLO JUZ 40 GROSZY I SPADLO ROK TEMU MIALA BYC ZLOTOWKA PODBILES Z KOLESIAMI DO 35 GROSZY I WCISKALES PAPIER LESZCZOM...UBRALES ICH PO 35 GROSZY I SPADLO NA 9 GROSZY..I CO SIE GLUPIO MADRUJESZ CO UROSLO..NO NIE SPADA OD LAT..JEDYNE ZAROBKI ROBI BANDA CWANIAKOW NA PODBITKACH..A SPOLKA SAMA W SOBIE ZERO...PATRZ JAK TO WYGLADA A NIE MADRUJ SIE GLUPIO..NA TA CHWILE JEST NICZYM PO SCALENIU JEST 90 GROSZY ALE TO CALY CZAS 9 GRONI..SZERYFUNCIU..I OZUNCIU..,,.
Szeryf...jaką trzeba być "złą kobietą" aby pisać sama ze sobą pod innymi nickami? Co trzeba mieć pod deklem?
Tragedia z panią pani szeryf. Lekarz nic nie pomoże?
Pani szeryf, hans, oze...i co tam jeszcze wymyśliłaś w nickach....ja akcje mam, trzymam i nie straciłem jeszcze nic bo nie sprzedałem koleżanko w przeciwieństwie do ciebie. Pamiętam jak mówiłaś o swojej średniej 0.17 jak akcje były po 0.22...potem poszłaś po bandzie i sprzedałaś coś koło 0.17-0.16...a więc zarobiłaś tyle co stojąc przy a4 przed Jankami....w pracy. Poczekamy, zobaczymy gdzie będziesz falbano za jakiś czas jak tu "drgnie"...wtedy to pewnie będziewz miała z 50 nicków i dalej gadała sam ze sobą!!!!
Bbbuuuhhhaahhhaa
Lecz się kobito!!!