Nie ma źle. Sądziłem że będzie gorzej. Liczyłem na 10% z pakietu, z ich obliczeń wychodzi że wyciągną więcej.Pewnie i tak będą kombinować jak się dobrać do reszty.
W następnym raporcie będą oba więc sumka którą w 100% będą mogli ściągnąć nie będzie zła.
Napisałeś że myslales ze wyciągną 10% z pakietu acz ich obliczeń wynika ze więcej, chodzi mi o,, te ich obliczenia,,. Gdzie sa te ich obliczenia, to chcialem poczytać.?
Muszę dać sprostowanie nie zwróciłem uwagi na poprzedni rok. W poprzednim raporcie należności było ok 9500000 a obecnie jest ok 12 300 000. Czyli dołożyli na chwilę obecną ok 3 000 000 które mogą ściągnąć. Reszta narazie niepewna. Odpisów nie było coś tam ściągnęli. Ale nie wiele. wartość to suma poprzedniego pakietu plus to co uznali że dadzą radę ściągnąć z obecnego na chwilę obecną.
Patrz na pozytywy, w 2021 roku bylo 4 pracowników biurowych, teraz jest 6, co oznacza że jest dużo pracy. A jak jest praca to będzie zysk. Utrzymać dodatkowo dwóch pracowników przez 3 miesiące kosztuje kilkadziesiąt tysięcy.