3 MIESIACE TEMU MOWILI ZE TETAPIA ZAWIESZONA..TO LOGICZNE..NIKT NIE JEST ZAINTERESOWANY PRODUKTEM KTORY LECZY.MASZ BYC CHORY I KUPIWAC LEKI .USA TRZYMA LAPE..A CO ZOSTALES Z PAPIEREM TOALETOWYM .
Wg mojej teorii January spyknął się w tej sprawie z prezesem Metcatora. Będzie potrzebna kasa na skalowanie terapii, i to pewnie gruba jeżeli ma przynieść spodziewane zyski. Prezes Mercatora bierze pożyczkę od swojej firmy na 130 mln złotych, wcześniej enigmatycznie głosząc że będzie inwestował w małe obiecujące spółki medyczne. Sam ma niby firmy developerski, ale wg mnie developerski przy tej inflacji i kosztach kredytów w odwrocie. Wszystko okaże się też myślę w ciągu miesiąca. Myśle ze szczegóły poda January na konferencji w Zakopanem. Lub poznamy szczegóły jak walne klepnie 9 czerwca Wiesławowi pożyczkę. A jak będzie i czy tak będzie jak myśle - oczywiście nie wiem. Tak mi tylko wychodzi z zabawy - połącz kropki :)
MASZ RACJE ZENEK WSZYSTKO SIE ZGADZA ONGENO WEJDZIE PRZEZ METCATORA...A CI CO MAJA AKCJE SYNERGI JUZ DAWNO ZOSTALI NA LODZIE HAHA....A HANS MOWIL ..JESZCZE COLUMBUS I MEDCAMP ZOSTAJE
Błaznuj, błaznuj, poza shitem który robisz na forum nie masz nic ciekawego do powiedzenia. Mam nadzieje że chociaz ktoś ci za ta błazenade płaci - tutaj i na JRH sądząc po wielkosci trzcionki. Bo wtedy jeszcze mozna to zrozumieć, ot taka praca. Ale jeżeli robisz to bo uważasz że tak jest ok, to wszelka merytoryczna wymiana zdan jest oczywiście bez sensu. Każdy kto tu siedzi kupil akcje z powodu Ongeno, i jestes ostatnią osobą która będzie miała wpływ na to czy projekt się uda. Jak się uda, podwiniesz ogon i znikniesz, albo zmienisz nick i IP. A akcjonariusze będa świetowac. Jak projekt nie wyjdzie, to leżymy i kwiczymy. Żadnej innej wiedzy tajemnej tu nie ma. I nie pisz bzdur, że terapia wstrzymana, chociaż to jedno zrób.
NO ALE CO SIE ZENEK GLUPIO MADRUJESZ .. A CO NIE LEZYSZ ..CO NIE WIDZISZ KURSU !!! 9 GROSZY A ILE BYLO NO BYLO JUZ 40 GROSZY I SPADLO ROK TEMU MIALA BYC ZLOTOWKA PODBILES Z KOLESIAMI DO 35 GROSZY I WCISKALES PAPIER LESZCZOM...UBRALES ICH PO 35 GROSZY I SPADLO NA 9 GROSZY..I CO SIE GLUPIO MADRUJESZ CO UROSLO..NO NIE SPADA OD LAT..JEDYNE ZAROBKI ROBI BANDA CWANIAKOW NA PODBITKACH..A SPOLKA SAMA W SOBIE ZERO...PATRZ JAK TO WYGLADA A NIE MADRUJ SIE GLUPIO..NA TA CHWILE JEST NICZYM PO SCALENIU JEST 90 GROSZY ALE TO CALY CZAS 9 GRONI..SZERYFUNCIU..I OZUNCIU..
NO ALE CO SIE ZENEK GLUPIO MADRUJESZ .. A CO NIE LEZYSZ ..CO NIE WIDZISZ KURSU !!! 9 GROSZY A ILE BYLO NO BYLO JUZ 40 GROSZY I SPADLO ROK TEMU MIALA BYC ZLOTOWKA PODBILES Z KOLESIAMI DO 35 GROSZY I WCISKALES PAPIER LESZCZOM...UBRALES ICH PO 35 GROSZY I SPADLO NA 9 GROSZY..I CO SIE GLUPIO MADRUJESZ CO UROSLO..NO NIE SPADA OD LAT..JEDYNE ZAROBKI ROBI BANDA CWANIAKOW NA PODBITKACH..A SPOLKA SAMA W SOBIE ZERO...PATRZ JAK TO WYGLADA A NIE MADRUJ SIE GLUPIO..NA TA CHWILE JEST NICZYM PO SCALENIU JEST 90 GROSZY ALE TO CALY CZAS 9 GRONI..SZERYFUNCIU..I OZUNCIU..,,