• KPO odblokowane zaraz Autor: ~Spekulant [37.47.130.*]
    Pora reaktywować perliczkę :D
  • Re: KPO odblokowane zaraz Autor: ~Abc [5.173.224.*]
    Jprdl
  • Re: KPO odblokowane zaraz Autor: ~Andi [37.47.132.*]
    Od kiedy to bankrut otrzymuje kasę z KPO ?
    Coś za mocno poniosła wyobraźnia.
  • Re: KPO odblokowane zaraz Autor: ~thiago [79.191.7.*]
    Dnia 2022-05-13 o godz. 19:38 ~Andi napisał(a):
    > Od kiedy to bankrut otrzymuje kasę z KPO ?
    > > Coś za mocno poniosła wyobraźnia.

czyżby ??
  • Re: KPO odblokowane zaraz Autor: ~Spekulant [37.47.128.*]
    KPO to program inwestycyjny który da sporo inwestycji w mld .... Będzie dużo się budowało ....przy okazji z innej beczki jedna decyzja można przymusić Banki do podniesienia lokat ktore sporo będą kosztować banki ....to dlaczego nie jedna decyzja umorzyć resztę długu która dzieląc na kilka podmiotów jest naprawdę znikoma ...... Taki pekao zysk za I kw 900 mln krzywda mu się nie stanie :)
  • Re: KPO odblokowane zaraz Autor: ~Gizmo [37.248.220.*]
    Spekulancik tu już naganiał pod różne tematy, teraz pod kpo. Kupował wpromocji jak twierdził po kilkadziesiąt groszy.
  • Re: KPO odblokowane zaraz Autor: ~Spekulant [37.47.166.*]
    Spekulancik jak pisał kilka lat temu o atomowce to wielu uważali za fikcję z tego co wiem to Rafako rozmawia na ten temat a i Rafako cały czas jeszcze posiada pbg .... Jak inni pisali że na dniach zawiesza to spekulancik wtedy się śmiał i miał rację .... Spółka trwa i będzie trwać wystarczy jedna decyzja polityczna .... Nie robiąca nikomu krzywdy ....( Banki przeżyją nawet nie zauważa ) ... A i po 12 latach firmy wygrywają sprawy z przetargami z 2012 pięknie .... Spekulancik najbardziej sie śmieje i czytających co godzinę forum od lat a nie mających i nie wierzących spółkę a najlepsi sa ci ostrzegający od lat za free ..... Takie to nie Polskie potroszku :) ale Pele podziw za sumienne wykonywanie zadań ....
    A co najlepsze spekulancik przeżył Kazika kali Marysię viki tre Krzysztofa , ulubieńca aqwerta teraz gizmo ....wszyscy odchodzą a pbg i spekulancik trwaja dalej :D
  • Re: KPO odblokowane zaraz Autor: ~Andi [37.47.132.*]
    Twój upór jest godny podziwu ale w mojej ocenie pozbawiony, w przypadku PBG, racjonalnych przesłanek.
    Nie chcę być złym prorokiem ale pewnego dnia Twoje mln. akcji znajdą jedynie zastosowanie w WC.
  • Re: KPO odblokowane zaraz Autor: ~xyz [5.173.233.*]
    teraz masz mustafiego i to ta sama osoba. cześć odpuściła i ma spokój. od ilu lat wtapiasz w pbg???
    generalnie dla mnie celem jest zarobić ,a tutaj chociaż częśc odzyskać a nie przeżywać jakichś troli.
    nosz powód do dumy.
    wydrukuj sobie dyplom

a jak już odpały to może kiedyśo dkryją ropę na działce obok biur:)
    Obecnie te mln akcji to mała część portfela więc nie waży dużo zawsze pisałem o dywersyfikacji że to podstawa wtedy i czekanie latami to bardzo miła sprawa ... Od dwóch lat pisałem o spółkach surowcowych nawet pisałem o stalówkach swojego czasu które w tym roku będą wypłacać nawet ponad 20 % dywidendy od obecnego kursu nie kursu po jakim ja kupowałem. ....pbg to tylko hobby i honor a może kiedyś i fajna kasa .....
    A po drugie nie ma drugiej grupy na forum bankiera aby miał taki sentyment .... Obawy mam o aqwerta oryginała bo coś zamilkł mam nadzieję że zdrowo dopisuje .....
  • Re: KPO odblokowane zaraz Autor: ~Lolo [31.0.54.*]
    Nadzorca to co mówi to robi sprzedać aktywa i zlikwidować firme nic się nie zmienia w tym temacie wiec nie ma podstaw do takich marzeń
  • Re: KPO odblokowane zaraz Autor: ~Noniewiemniewiem [46.187.235.*]
    Dnia 2022-05-14 o godz. 14:47 ~xyz napisał(a):
    > teraz masz mustafiego i to ta sama osoba. cześć odpuściła i ma spokój. od ilu lat wtapiasz w pbg???
    > generalnie dla mnie celem jest zarobić ,a tutaj chociaż częśc odzyskać a nie przeżywać jakichś troli.
    > nosz powód do dumy.
    > wydrukuj sobie dyplom
    >
    > a jak już odpały to może kiedyśo dkryją ropę na działce obok biur:)

Jak tu chcesz tylko część odzyskać to na co czekałeś jak było pi 6gr???
    Widocznie na 3gr,odzyskuj i i znikaj,kto Ci zabrania???
    Pelna wolnosc,a ze Spekulantowi spokoju zazdrościcie to juz wasz problem,a nie Jego.
  • Re: KPO odblokowane zaraz Autor: ~xyz [5.173.233.*]
    bo mam nadzieje że spekulacyjnie coś trup odbije na krótko. gdybym wiedział że spadnie z 6 na 3 to bym chyba sprzedał nie?
    być może zj...ałem. czego nie rozumiesz???
    a nie przepraszam honor mi nie pozwala na sprzedaż , jestem super cierpliwy, wy nie znacie dzisiejszych czasów, w 2050 łunia da itp.

[x]
PBG -2,33% 0,02 2024-09-25 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.