• czas na zmianę kierunku Autor: ~prosty_chlop [176.221.120.*]
    https://infostrefa.com/infostrefa/pl/wiadomosci/42448971,makolab-sa-9-2022-raport-kwartalny-za-i-kwartal-2022
  • Re: czas na zmianę kierunku Autor: ~Prezes [31.61.182.*]
    Haha takie wolumeny ze zmianą potwierdzona pod dalsze ubieranie
  • Re: czas na zmianę kierunku Autor: ~LUUUU [89.64.45.*]
    Od publikacji zaskakującego raportu (polecam chociaż sprawdzić rach wyników i porównać kwartał do jakiegokolwiek innego w historii spółki) jak poszło kupno wszystkich poziomów to był już na górnych widełkach do końca sesji. Nic się już nie dało kupić, a nikt nie chciał złożyć oferty na sprzedaj poniżej.
  • Re: czas na zmianę kierunku Autor: ~Prezes [37.225.24.*]
    Co z tego jak trzeba czekać miesiącami żeby to upchnąć inwestycja nie warta gry i jak widać większość uciekła...
  • Re: czas na zmianę kierunku Autor: mlody9 [95.51.173.*]
    Jeżeli jest tak dobrze, to dlaczego jest tak źle. Prawie 6mln zł zmiana stanu należności, przepływy - 3mln. Nie no super :( Jak na Kani przed zamknięciem
  • Re: czas na zmianę kierunku Autor: ~seth [31.60.64.*]
    Prawie rok minął i spółka 2x wyżej... brawo "znaFcy"..
  • Re: czas na zmianę kierunku Autor: ~aaaa [79.185.137.*]
    oni nic nie kumają. dla nich 100% w rok to jest "czekanie miesiące na wyjście" XD
  • Re: czas na zmianę kierunku Autor: mlody9 [77.222.232.*]
    Czuję się trochę wywołany do tablicy ;p nadal Makolab stanowi u mnie ok. 25% portfela, co przy strategii nie więcej niż 10% na spółkę powoduje u mnie dyskomfort. Ale ja tu siedzę ze zmiennym stanem od grudnia 2014 roku i pewnie posiedzę jeszcze parę lat. Tylko czekam okazji na wyjście połową za dobrą cenę...(puki co wg mnie jest za tanio). Inna sprawa to nawet nie mam po co sprzedawać, bo jakoś nie mogę niczego lepszego na rynku znaleźć obecnie :( Tak samo wyszedłem z Unimotu ostatnio i czekam na gotówce. Ale tam płynność nieporównywalna.
    Pozdrawiam i życzę takiego zwrotu co roku :)
  • Re: czas na zmianę kierunku Autor: ~fasfsa [31.60.53.*]
    zobaczymy jaką dywidendę wypłacą. Jakby była 35+ gr w tym roku to można by tu być do nieskończoności
  • Re: czas na zmianę kierunku Autor: ~ajm [195.167.147.*]
    konserwatywna spółka - wypłacą wg mnie 1/3 zysku czyli jakieś 18groszy w dywidendzie

idzie kryzys, lepiej mieć gotówkę niż nie mieć
  • @młody Autor: ~hasior [82.132.244.*]
    @młody póki co to się CEPIE ortografią zajmij a nie giełdą. pisać poprawnie nie potrafisz a za liczenie matole się wziąłeś ? do książek.
[x]
MAKOLAB 4,55% 6,90 2025-12-03 15:22:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.