Chodzi o krach na rynku nowych samochodów i olbrzymie "ssanie" na aftermarketowe części zamienne. Autopartner i Intercars pownny pokazać naprawdę dobre wyniki w tym roku.
może i pokarzą i rzucą akcjonariuszom jakiś ochłap może jakies 15 gr ,a sami się nachapią ,to takie polskie wypier... innych bo im tylko dużo potrzeba .
jestem szczęśliwy kpiłem paręnaście tyś po średniej poniżej 5 zł ,i nie chciałbym sprzedawać ale liczyłem że dywidenda jest zapłatą dla wytrwałych a nie takie gó.... po 15 groszy ,w każdym razie tak dzielą się zyskiem z akcjonariuszami firmy zachodnie ,
dzieki za radę ,ale mam swoje zdanie .ze wysokość dywidendy jest śmieszna do kapitału i zysku ,a czy sprzedam czy dokupię to jest moja sprawa i tobie też nie doradzam bo każdy może zrobić to co chce
" ... o wpłynięciu do Spółki zawiadomienia od Nationale-Nederlanden Powszechne Towarzystwo Emerytalne S.A. o nabyciu akcji Spółki i przekroczeniu progu 10% głosów na WZA Spółki. Treść zawiadomienia Spółka przekazuje w załączeniu do niniejszego raportu. " I wszystko jasne. Ja też trochę kupuję ale na razie, bo nie liczyłem, nie wiem jaki próg głosów przekroczyłem.