• Kto? Autor: -zbyszek1 [83.28.213.*]
    Co kilka dni, ktoś kupuje za miliony. Ostatnio, chyba przedwczoraj, ktoś kupił za ponad 3mln, dzisiaj za ponad milion. Ciekawe o co chodzi?
  • Re: Kto? Autor: ~Nicpoń [195.88.115.*]
    Wiadomo, chodzi o kasę. W tym przypadku o grubą kasę
  • Re: Kto? Autor: ~Automaniak [89.171.166.*]
    Chodzi o krach na rynku nowych samochodów i olbrzymie "ssanie" na aftermarketowe części zamienne. Autopartner i Intercars pownny pokazać naprawdę dobre wyniki w tym roku.
  • Re: Kto? Autor: ~zmowa [37.225.70.*]
    może i pokarzą i rzucą akcjonariuszom jakiś ochłap może jakies 15 gr ,a sami się nachapią ,to takie polskie wypier... innych bo im tylko dużo potrzeba .
  • Re: Kto? Autor: ~Pk [80.238.117.*]
    Co za nieszczęśliwy trol. Współczuję twoim bliskim. Zaraz +18 zl
    jestem szczęśliwy kpiłem paręnaście tyś po średniej poniżej 5 zł ,i nie chciałbym sprzedawać ale liczyłem że dywidenda jest zapłatą dla wytrwałych a nie takie gó.... po 15 groszy ,w każdym razie tak dzielą się zyskiem z akcjonariuszami firmy zachodnie ,
  • Re: Kto? Autor: lovemoney [195.116.209.*]
    sprzedaj i zapomnij skoro tak ci źle
    dzisiaj poszedł kolejny duży pakiet,
    przed nami ciekawy okres, będzie jeszcze targanie kursem z przejęciem akcji
    dzieki za radę ,ale mam swoje zdanie .ze wysokość dywidendy jest śmieszna do kapitału i zysku ,a czy sprzedam czy dokupię to jest moja sprawa i tobie też nie doradzam bo każdy może zrobić to co chce
  • Re: Kto? Autor: -zbyszek1 [83.28.213.*]
    Dzisiaj znowu ktoś zamiótł za 2mln. Ciekawe.
  • Re: Kto? Autor: -zbyszek1 [83.28.213.*]
    " ... o wpłynięciu do Spółki zawiadomienia od Nationale-Nederlanden Powszechne Towarzystwo Emerytalne S.A. o nabyciu akcji Spółki i przekroczeniu progu 10% głosów na WZA Spółki. Treść zawiadomienia Spółka przekazuje w załączeniu do niniejszego raportu. "
    I wszystko jasne.
    Ja też trochę kupuję ale na razie, bo nie liczyłem, nie wiem jaki próg głosów przekroczyłem.
[x]
AUTOPARTN 6,79% 18,56 2026-01-07 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.