Część akcjonariuszy piszących na forum jest przekonanych, że dojdzie do odwrotnego przejęcia spółki. Za potwierdzenie takiego scenariusza można uznać RB 9/2022 "Przegląd opcji strategicznych". W RB 10/2022 "Oferta skupu akcji własnych Emitenta" zwraca uwagę punkt 8 "Odwołanie oferty" : "(...) Spółka zastrzega sobie prawo odwołania Oferty zarówno przed, jak i po rozpoczęciu przyjmowania Ofert Sprzedaży. W szczególności, Spółka może odwołać Ofertę w przypadku ogłoszenia przez inny podmiot wezwania do zapisywania się na sprzedaż lub zamianę akcji Spółki.(...)" - zapis ten może sugerować, że rozmowy w sprawie odwrotnego przejęcia Soho są bardzo zaawansowane a w zasadzie zbliżają się do finału.
brałem udział w kazdym skupie i zawsze było ok obecna cena to promocja będzie kolejny skup za 9-11 mln i dopiero wtedy bedzie nowy biznes wiec szansa na zysk większa niż na stratę ja cały czas kupuję
ryzyko zawsze jest a wzrostów może już nie być pytanie jaka będzie redukcja i otwarcie po skupie ja kupiłem już odpowiednią ilosć akcji ale będę dobierał jak spadnie jest czas do 20 by kupić akcję. w tej chwili mamy 1,17 moim zdaniem jeśli wszystko się uda będzie 1,8 ale to tak za 6 mies
Po odwrotnym przejęciu może się jeszcze dziać , wtajemniczeni wiedza czy zbierac akcje czy nie , ale zarzad juz pisał o opcjach strategicznych więc cos jest na rzeczy , nawet sa spekulacje o branży gamingowej