No bo czaje się na te akcje, bo działalność spółki mi się podoba i wierzę, że będzie duży popyt na pompy ciepła i magazyny. Natomiast brak ruchu tutaj mnie zniechęca i wolumen poniżej 1000, a ja bym chciał więcej i boje się, że kupię parę sztuk i mi zawiśnie po lewej do końca.
Co tu śmiesznego wsiadać do pociągu zawsze można a że odjedzie 30% do góry co z tego? Większość wisi na haku 50-60%. Tak więc tak lepiej kupować jak już rośnie niż 2lata kisić ogóra.
100mln groszowych akcji to nie śmieci?
To zniechęca widząc jak inne spółki drukują setki milionów a później sruuuuuuuuu,
Tu też tak było, podciąniecie na 2zł i sruuuuuuuuuuu , co z tego że pickup i inne wynalazki
Notowania pokazują miernotę.
86,5 mln nawet nie jest w obrocie i jeszcze przez mnóstwo czasu nie będzie. Ponad 70 mln jest dodatkowo objęte lockupami. Jak chcesz zrobić "sruuuu" takiej ilości przy takim kursie i obrotach?
Idź pan, obrzydzona ta spółka jest jak mało która. Jakby wycena byłaby chociarz na realnych 60gr to ok niech sobie spokojnie działają, ale to co tu zrobili przyczyniło się to syfu z którego nie wyjdą tak łatwo, bo teraz nikt absolutnie nikt tego nie chce przynajmniej tego nie widać po notowaniach.
Zazwyczaj tam gdzie jest zbyt duzo chetnych jakims dziwnym trafem tylko potem tracę. Moze warto podjac jednak decyzję w samotności i wziasc na klate samotne ryzyko:)
Wydawalo mi sie ze gdzies widzialem po prawej na chwile 100k, ale moze sie przewidzialem. Testu 30gr jak widac nie zaliczylismy, a wolumeny byly znikome ze mozna bylo probowac, więc tak sobie myśle, że nikt, nie chciał wrzucać kamienia do studni.