Dnia 2022-05-13 o godz. 10:00 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2022-05-13 o godz. 09:55 ~ler napisał(a): > > Hehehe dobre dobre > > DOBRE , to jest /było/ samo zapytanie się o dywidendę na snw ,.... > to coś podobnego do dyskusji o YETI,.... > > Ps. > A jednak nasz wcpunk ŻYJE !!!, różne chodziły tu plotki o nim.
Scett, nie dość, że Alzheimer, to jeszcze kurza ślepota ciebie dopadła :-).
Dnia 2022-05-13 o godz. 10:14 cmpunk napisał(a): > A, scett, twoja perła dziś podaje wyniki. Czy z tej okazji pęknie dziś tysiąc zeta obrotu? :-D
jak powyżej widać i ciebie życie nie oszczędza ,.... wpisy co 4 minuty i podwójne zdublowane się pojawiają coraz częściej drżąca łapka ??? (PARKINSON)
A o którą perełką ci chodzi , ba ja ich mam (w koronie) kilka kilkanaście Spytam tak przy okazji jak tam kluczowe "inwestycje" holdingu snw tzn. HERKULES i WIKANA ??? kolejne miliony będą , oprócz zysków z COVID i dostaw do ARMII ,.... ????
Kilkanaście :-). Zakładając, że średnio na każdej perełce zawisłeś za 300 zeta, no to grubo to widzę :-D. O Wikanę i Herkulesa się nie martw, obracają kasą i nie potrzebują jałmużny, żeby jakieś kable ciągnąć po wsiach. Jak tam scett, szczepioneczka zaczyna już działać, czy jeszcze czekamy? :-D
wcpunk czekaj sobie z utęsknieniem na MILIONY co tam MILIARDY na snw z COVID-u, z Dostaw dla ARMII i j.w. z WIKANY i HERKULESA kolejne 16 lat to już twoja SPECJALNOŚĆ
Dnia 2022-05-13 o godz. 15:43 ~J-23 napisał(a): > wcpunk czekaj sobie z utęsknieniem na MILIONY co tam MILIARDY na snw z COVID-u, z Dostaw dla ARMII i j.w. z WIKANY i HERKULESA kolejne 16 lat to już twoja SPECJALNOŚĆ > > HAHAHAHhhaaaaaaa > miłego weekendu >
Pozdro :-D. Twoja perła szaleje dziś :-). Kolejne perły to zapewne 4mass, Bras i ostatnio Hemp- producent olejków bez THC (to tak, jak piwo bezalkoholowe). A o Sanwilka się nie martw, zaraz wjedzie kolejna pandemia, tym razem zaszprycowani będą mieć "bonusy" także baw się dobrze, póki jeszcze możesz ;-).
Dnia 2022-05-13 o godz. 15:43 ~J-23 napisał(a): > wcpunk czekaj sobie z utęsknieniem na MILIONY co tam MILIARDY na snw z COVID-u, z Dostaw dla ARMII i j.w. z WIKANY i HERKULESA kolejne 16 lat to już twoja SPECJALNOŚĆ > > HAHAHAHhhaaaaaaa > miłego weekendu >
Pozdro :-D. Twoja perła szaleje dziś :-). Kolejne perły to zapewne 4mass, Bras i ostatnio Hemp- producent olejków bez THC (to tak, jak piwo bezalkoholowe). A o Sanwilka się nie martw, zaraz wjedzie kolejna pandemia, tym razem zaszprycowani będą mieć "bonusy" także baw się dobrze, póki jeszcze możesz ;-).
wcpunk miałem już dziś ci nie odpowiadać , ... ale jak widać gołym okiem jest z tobą coraz gorzej ,.... już dziś o tym pisałem przed południem Autor: ~J-23 [83.28.216.*] 2022-05-13 10:28
jak powyżej widać i ciebie życie nie oszczędza ,.... wpisy co 4 minuty i podwójne zdublowane się pojawiają coraz częściej drżąca łapka ??? (PARKINSON)
I długo czekać nie trzeba było ,.... kolejny PODWÓJNY wpis z 15:49 Autor: cmpunk [31.61.245.*] 2022-05-13 15:49
Jak nie PARKINSON , to może ta j.w. drżąca rączka ,...??? za dużo gorzały ??? tzn. taniego bełtu z Żabki , bo na dobrą wódeczkę z "zysków" na snw , to na pewno cię nie stać
Zajrzę tu po niedzieli ,...
Ps. Po zatwierdzeniu (w końcu) środków KPO , takim spółkom jak Sferanet może coś skapnie ,.... Ale w przypadku "rewelacyjnych" produktów z holdu snw ,.... raczej bym na to nie liczył
Dnia 2022-05-13 o godz. 22:40 ~J-23 napisał(a): > wcpunk miałem już dziś ci nie odpowiadać , ... ale jak widać gołym okiem jest z tobą coraz gorzej ,.... > już dziś o tym pisałem przed południem Autor: ~J-23 [83.28.216.*] 2022-05-13 10:28 > > jak powyżej widać i ciebie życie nie oszczędza ,.... > wpisy co 4 minuty i podwójne zdublowane się pojawiają coraz częściej drżąca łapka ??? (PARKINSON) > > I długo czekać nie trzeba było ,.... > kolejny PODWÓJNY wpis z 15:49 Autor: cmpunk [31.61.245.*] 2022-05-13 15:49 > > Jak nie PARKINSON , to może ta j.w. drżąca rączka ,...??? za dużo gorzały ??? tzn. taniego bełtu z Żabki , bo na dobrą wódeczkę z "zysków" na snw , to na pewno cię nie stać > > Zajrzę tu po niedzieli ,... > > Ps. > Po zatwierdzeniu (w końcu) środków KPO , takim spółkom jak Sferanet może coś skapnie ,.... > Ale w przypadku "rewelacyjnych" produktów z holdu snw ,.... raczej bym na to nie liczył
Ponieważ masz kurzą ślepotę, to piszę po 2 razy, żebyś coś dostrzegł, jak widać metanol ci nie służy, a zapewne kusi ceną :-).
> A o Sanwilka się nie martw, zaraz wjedzie kolejna pandemia, tym razem zaszprycowani będą mieć "bonusy" także baw się dobrze, póki jeszcze możesz ;-).
Oj, oj , oj, wcpunk ,.... nie masz ty chłopaku szczęścia i do tego COVID-u i do innych "genialnych" pomysłów (Herkules, Wikana) dostawy do ARMII itp holdu snw na "BOGACTWO" ,....
właśnie wczoraj nie wiem czy wiesz ? odwołali stan epidemii ( i to nie tylko u nas) , Herkules dziś już po 1,15 i MINUS kolejne 6% i jak ci jeszcze "odwołają" wojnę na Ukrainie to co to będzie ???
HAHAHHHHahhahaaaaa
zajrzę tu pod koniec tygodnia , bo nic się tu nie dzieje i zajęty jestem bardzo ,...