Ja nie spodziewam się kokosów. Tutaj idzie pod coś innego gra.Szwedo pożyczył 1sol ponad 6mln zł na kupno pakietów i pewnie liczy na emisję.Zakladajac scenariusz emisyjny to najpierw trzeba podpompowac spółke.Licze na wzrosty w najbliższych tygodniach, tak podpowiada wykres......
jesli masz info że szwedo pożyczył 6 milionów one solution to na pewno bedzie chciał wrócić do akcjonariatu po progu 5%,przeanalizowałem historie tranzakcji Szwedo i bywało że w 2018r kupił w jakiejś spółce akcje np, 3 mln, końcem roku 2019 sprzedał po czym 2021 r wrócił do spółki ponownie. z venta invest było podobnie ze po latach wracali i zmniejszali FF znacząco. nie zapominajmy że Szwedo naj szybciej ocenił ze putin za atakuje i wycofał sie z średnią 1,25 . jesli masz info o pożyczce od szwedo to na 100% szwedo tutaj wróci tylko czeka obserwuje co bedzie z Ukrainą przy okazji czeka na lepszą cenę akcji,POKAŻ INFO ŻE SZWEDO POŻYCZYŁ 6 MILIONÓW.
TAM GDZIE JEST BOGUSŁAW SZWEDO JEST I VENTA TO JAKAŚ ZALEŻNOŚĆ A WIĘKSZOŚCIOWYM AUREUS JEST LESZEK SZWEDO. PRZED WYBUCHNIĘCIEM WOJNY POCZĄTKIEM LUTEGO TE SPÓŁKI WYSZŁY Z OKOŁO 5 AKCJONARIATÓW.
Nie wiem. Może na forum nasze wypociny czytają. I mają bekę. Byle dali zarobić. Ale żeby nagonić muszą podbijać kurs. Teraz może być dobry moment. One się wyróżnia w tłumie.
Żeby kurs został podbity muszą skupić akcje I schować wtedy zmniejszy się FF i kurs zawiśnie na wyższych poziomach ,ale wy już wtedy akcji nie będziecie mieć bo oddacie.
Tak przepraszam, pomyliło mi się.To wszystko jest ściśle powiązane więc dla mnie to jeden sort.Prezesem FF inkaso jest Jacek Daroszewski.Prezesował w spółce giełdowej FastFinance do 2018 roku.Wraz z żoną zaciągneli pożyczkę od Pomirskiego na 13.5mln zł, kilka chwil później Daroszewski zrezygnował z posady prezesa tłumacząc się problemami zdrowotnymi, zostawiając spółkę w tarapatach..... Tutaj będą grać jeszcze