• Jakie wyniki obstawiacie? Autor: ~Spek [37.248.171.*]
    Ja nie spodziewam się kokosów. Tutaj idzie pod coś innego gra.Szwedo pożyczył 1sol ponad 6mln zł na kupno pakietów i pewnie liczy na emisję.Zakladajac scenariusz emisyjny to najpierw trzeba podpompowac spółke.Licze na wzrosty w najbliższych tygodniach, tak podpowiada wykres......
  • Re: Jakie wyniki obstawiacie? Autor: ~Filipek [46.204.12.*]
    jesli masz info że szwedo pożyczył 6 milionów one solution
    to na pewno bedzie chciał wrócić do akcjonariatu po progu 5%,przeanalizowałem historie tranzakcji Szwedo
    i bywało że w 2018r kupił w jakiejś spółce akcje np, 3 mln, końcem roku 2019 sprzedał po czym 2021 r wrócił do spółki ponownie. z venta invest było podobnie ze po latach wracali i zmniejszali FF znacząco.
    nie zapominajmy że Szwedo naj szybciej ocenił ze putin za atakuje i wycofał sie z średnią 1,25 .
    jesli masz info o pożyczce od szwedo to na 100% szwedo tutaj wróci tylko czeka obserwuje co bedzie z Ukrainą przy okazji czeka na lepszą cenę akcji,POKAŻ INFO ŻE SZWEDO POŻYCZYŁ 6 MILIONÓW.

• Re: Jakie wyniki obstawiacie? Autor: ~RR [89.64.43.*]
    Pożyczki z 4 marca 2022 na 3 mln udzieliła firma Aureus, a to firma Szwedo, ale skąd informacja o 6 mln zł?
  • Re: Jakie wyniki obstawiacie? Autor: ~Pazer [89.19.88.*]
    Nakręca bo trolling się zaczyna. Zaraz będą trolować o emisji. A bez ulicy nie zrobią. My musimy się zgodzić na walnym bo mamy większość.
    TAM GDZIE JEST BOGUSŁAW SZWEDO JEST I VENTA TO JAKAŚ ZALEŻNOŚĆ
    A WIĘKSZOŚCIOWYM AUREUS JEST LESZEK SZWEDO.
    PRZED WYBUCHNIĘCIEM WOJNY POCZĄTKIEM LUTEGO TE SPÓŁKI WYSZŁY Z OKOŁO 5 AKCJONARIATÓW.
  • Re: Jakie wyniki obstawiacie? Autor: ~RR [89.64.43.*]
    Czy Bogusław, Leszek i Piotr Szwedo to rodzina?
  • Re: Jakie wyniki obstawiacie? Autor: ~Pazer [89.19.88.*]
    Nie wiem. Może na forum nasze wypociny czytają. I mają bekę. Byle dali zarobić. Ale żeby nagonić muszą podbijać kurs. Teraz może być dobry moment. One się wyróżnia w tłumie.
    Żeby kurs został podbity muszą skupić akcje I schować wtedy zmniejszy się FF i kurs zawiśnie na wyższych poziomach ,ale wy już wtedy akcji nie będziecie mieć bo oddacie.
  • Re: Jakie wyniki obstawiacie? Autor: ~Ttt [31.0.182.*]
    A moze nas zaskoczą i wyniki nie będą takie złe, gdzieś wyczytałem że czekają na roztrzygniecie kilku licytacji na poczatku roku.
  • Re: Jakie wyniki obstawiacie? Autor: ~Spek [37.248.171.*]
    Tak przepraszam, pomyliło mi się.To wszystko jest ściśle powiązane więc dla mnie to jeden sort.Prezesem FF inkaso jest Jacek Daroszewski.Prezesował w spółce giełdowej FastFinance do 2018 roku.Wraz z żoną zaciągneli pożyczkę od Pomirskiego na 13.5mln zł, kilka chwil później Daroszewski zrezygnował z posady prezesa tłumacząc się problemami zdrowotnymi, zostawiając spółkę w tarapatach..... Tutaj będą grać jeszcze
  • Re: Jakie wyniki obstawiacie? Autor: ~Spek [37.248.171.*]
    https://obligacje.pl/pl/a/komornik-prowadzi-egzekucje-z-majatku-fast-finance
[x]
1SOLUTION 0,43% 0,09 2025-11-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.