• Wyniki Autor: ~Djdj [83.31.80.*]
    Od drugiego kwartału potężne zyski wreszcie. Super, stabilizacja
  • Re: Wyniki Autor: ~Kamil [104.28.131.*]
    Racja kolego.
    Może w końcu wzrosną obroty i kurs ruszy w górę.
    Pozdrawiam i życzę wszystkim cierpliwości!
  • Re: Wyniki Autor: ~waldek [95.160.158.*]
    Dnia 2022-05-13 o godz. 06:23 ~Kamil napisał(a):
    > Racja kolego.
    > > Może w końcu wzrosną obroty i kurs ruszy w górę.
    > > Pozdrawiam i życzę wszystkim cierpliwości!

HaHaHa...
    No powiem ci że jest wielka szansa na wzrosty obrotów liczone w tysiacach procent. Biorąc pod uwagę, że wahania kursu można zrobić kwotą 150 zł
    Weź ty sie obudź i nie "naganiaj" bo to słabe jest. Cierpliwość dość trzeba przetrzepać dokumenty w których prezes miesza jak w grochówce. Jeden już nie dał rady i wysiadł z fotela. Czas wymienić drugiego i całą tą rade nadzorczą (królik i przyjaciele).
    Chcę zobaczyć dokumenty, protokoły i analizy na podstawie których podejmują tak ważkie decyzje.
  • Re: Wyniki Autor: ~waldek [95.160.158.*]
    Dnia 2022-05-12 o godz. 21:15 ~Djdj napisał(a):
    > Od drugiego kwartału potężne zyski wreszcie. Super, stabilizacja

Kolego... To przecież wyniki za pierwszy kwartał i ja tu widzę potężną stratę - jeśli porównać do tego samego okresu zeszłego roku.
    Gdzie ty widzisz stabilizacje?
    Ja tam wjeżdżam w tym roku na walne bo już ogłosili. Chętnie wysłucham co ma do wydukania prezes w tej sprawie.
  • Re: Wyniki Autor: ~Daxter [185.238.207.*]
    Napisz Waldek relacje proszę jak było, co miał Zarząd do powiedzenia.....wszyscy umierają z ciekawości.
    A strata 150 tyś, przy tych obrotach to tyle co nic, przy obecnych ruchach na cenie paliw, gdzie spółka jak widać chyba duży procent zakupów ma właśnie tego materiału to nie jest dużo. Pamiętać należy że kontrakty podpisuje się na pół roku wstecz i może te ruchy spowodowały tak niskie wyniki. Wzrosty płac, cen stali.
    Wg mnie strata nie jest duża.

[x]
POLMAN 4,75% 0,42 2025-10-17 12:11:20
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.