• Może to potrolujecie AT by UT Autor: unfulfilledtrader [31.182.219.*]
    Kluczowe dla większego wzrostu będzie osiągnięcie poziomu 42,50-43,00. To otworzy drogę do 50 i być może do III fali z głównego ostatniego dużego trendu wzrostowego. Wachlarz = często spodkowi. Tu powiedzmy na razie zalążek, ale kto wie, może najbliższe dwie sesje ustalą kierunek:

https://charts.stockwatch.pl/chart/MnBjRYRekuKu0XrbbUgDA 

https://charts.stockwatch.pl/chart/MnBjRYRekuKu0XrbbUgDA

Nie liczę na jakieś cuda w raporcie. Po prostu będzie dobry :) a AT to póki co potwierdza.
  • Re: Może to potrolujecie AT by UT Autor: ~GNIOT51 [104.238.181.*]
    typie skoncz sie kompromitowac pisalem ci leszczu bedzie 20 bylo 20
  • Re: Może to potrolujecie AT by UT Autor: ~Hehe [5.173.33.*]
    Tak gniocie pozdrawiales ubranych po 20 przed wzrostem na 80. Przestan sie kompromitowac dzieciaku.
    https://m.bankier.pl/forum/temat/8270359
  • Re: Może to potrolujecie AT by UT Autor: kumi1981 [89.25.208.*]
    Ładnie to wygląda UT, oby się realizowało :)
  • Re: Może to potrolujecie AT by UT Autor: ~GNIOT51 [149.28.202.*]
    masz at tego klauna

https://charts.stockwatch.pl/chart/mAbw4tAe1kS0gz7jRRs3qQ
  • Re: Może to potrolujecie AT by UT Autor: unfulfilledtrader [31.182.219.*]
    Przesunęło się w czasie z uwagi na wojnę.
    Jednak kierunek jest jedyny i w dodatku jedyny słuszny.
  • Re: Może to potrolujecie AT by UT Autor: ~kuna [98.46.73.*]
    Dnia 2022-05-13 o godz. 10:27 kumi1981 napisał(a):
    > Jednak kierunek jest jedyny i w dodatku jedyny słuszny.

Taka anegdota o kierunku...słusznym;-) tak mi się przypomniało po tym poście.

"Podchodzi leszcz do grubasa i pyta się: - Grubasie, na wzrosty to dobry kierunek?
    Grubas odrzekł: - Dobry.
    Leszcz poszedł w kierunku wskazanym przez Grubego.
    Gdy już odszedł, Grubas powiedział do siebie: - Kierunek dobry, ale zwrot przeciwny, leszczu p......lony."

• Re: Może to potrolujecie AT by UT Autor: b-cz-k [188.123.222.*]
    Gniotku, narysuj proszę Twoją estymację kursu F51 w oparciu o notowania - chętnie bym później do niej wrócił w przyszłości i skonfrontował z rzeczywistym przebiegiem
  • Re: Może to potrolujecie AT by UT Autor: ~GNIOT51 [149.28.202.*]
    Dnia 2022-05-13 o godz. 10:31 b-cz-k napisał(a):
    > Gniotku, narysuj proszę Twoją estymację kursu F51 w oparciu o notowania - chętnie bym później do niej wrócił w przyszłości i skonfrontował z rzeczywistym przebiegiem

masz stare:

https://www.bankier.pl/forum/temat_at-f51,46828351.html
    https://www.bankier.pl/forum/temat_ja-sie-zastanawiam-co-unfiltrader-bedzie-belkotal-przy-30-zika,45633125.html

nowe zachowam dla siebie :)
    Widzę, że boli jak rośnie. Ja przy 30 powiększyłem pozycje. Przy 40 również. Każdy dołek jest wyżej niż poprzedni, co dla długoterminowych inwestorów jest najważniejsze.

Aktualnie ważny opór to 43,50/43,00. To trzeba pokonać aby myśleć o czymś więcej. Także obserwujemy, czy to się uda teraz, czy po raporcie. Dylemat mają panowie od sterowania kursem (czy warto sprzedawać i utrzymać to poniżej 43, czy już nie warto, bo inwestorzy mają więcej kasy niż oni akcji?). Ale to ich dylemat.na szczęście nie mój.

Cieszy mnie, że jesteśmy już stabilną spółką. Nie spadamy jak kiedyś po 12-16%. Tylko to są małe spadki. Wzrosty też na poziomie 2-3% są dla mnie dobrym wyznacznikiem stabilności. Kolejnym krokiem mega będzie przejście na rynek GPW. Wtedy nie będzie trzeba się w ogóle martwić o jakiś poziom 40, czy 50 zł.
  • Re: Może to potrolujecie AT by UT Autor: ~PierwszyTechnik [85.221.253.*]
    unfulfilledtrader Ty wierzysz że zarząd farm będzie realnie chciał przejść na gpw?
    A to jest kwestią wiary? Jak chcą się rozwijać, a wszystko wskazuje na to, że chcą, to jest to w pewnym momencie nieuniknione. Zwłaszcza, jak spółka od roku zaczyna zarabiać pieniądze i to coraz bardziej poważne.

Po to się wchodzi na NC żeby przejść na GPW.
  • Re: Może to potrolujecie AT by UT Autor: b-cz-k [188.123.222.*]
    no i widzisz Gniotku, kto by Cię posłuchał, przy kursie CDR ok. 160 zł w dniu, gdy pisałeś komentarz, że będzie korekta do 300 i kupiłby i trzymał to do tej pory nie doczekałby się nawet kursu 220 zł. A że spadnie CDR to nie trzeba byłoby być geniuszem - przed kolejną dużą grą pewnie warto będzie znowu kupić - a czy teraz to odpowiedni moment - nie wiem.
    O Farmie pisałeś, że będzie podbitka na ponad 60 zł (5-6 tyg.) i później spadnie - to ktoś, kto by Ciebie posłuchał i sprzedałby przy 60 zł - przed wzrostem w lipcu nawet powyżej 80 zł byłby znowu stratny, bo nie mógłby sprzedać po np. 75 zł.
    Także widzisz, kto by Cię posłuchał byłby stratny i nadal czekałby z akcjami CDR na 300 zł przez jeszcze długie miesiące.
    O FOR się nie wypowiadam, bo nie śledzę.
    Także tego - podziel się swoją estymacją i pomóż innym zarobić, przecież po to jesteś na tym forum
  • Re: Może to potrolujecie AT by UT Autor: ~GNIOT51 [45.32.131.*]
    Dnia 2022-05-13 o godz. 16:00 b-cz-k napisał(a):
    > no i widzisz Gniotku, kto by Cię posłuchał, przy kursie CDR ok. 160 zł w dniu, gdy pisałeś komentarz, że będzie korekta do 300 i kupiłby i trzymał to do tej pory nie doczekałby się nawet kursu 220 zł. A że spadnie CDR to nie trzeba byłoby być geniuszem - przed kolejną dużą grą pewnie warto będzie znowu kupić - a czy teraz to odpowiedni moment - nie wiem.
    > O Farmie pisałeś, że będzie podbitka na ponad 60 zł (5-6 tyg.) i później spadnie - to ktoś, kto by Ciebie posłuchał i sprzedałby przy 60 zł - przed wzrostem w lipcu nawet powyżej 80 zł byłby znowu stratny, bo nie mógłby sprzedać po np. 75 zł.
    > Także widzisz, kto by Cię posłuchał byłby stratny i nadal czekałby z akcjami CDR na 300 zł przez jeszcze długie miesiące.
    > O FOR się nie wypowiadam, bo nie śledzę.
    > Także tego - podziel się swoją estymacją i pomóż innym zarobić, przecież po to jesteś na tym forum

jedna pomylka, a farm 60 czy 80 co za roznica jak sie zwalilo na 20
  • Re: Może to potrolujecie AT by UT Autor: unfulfilledtrader [31.182.218.*]
    Na błędach się każdy uczy. Może też się nauczysz.
    Gniot nadal pozdrawiasz ubranych po 20 przed wzrostem na 80? :)
  • Re: Może to potrolujecie AT by UT Autor: ~PERLA51 [144.202.97.*]
    Dnia 2022-05-14 o godz. 21:14 ~Hehe napisał(a):
    > Gniot nadal pozdrawiasz ubranych po 20 przed wzrostem na 80? :)

Geniuszu moze nie zauwazyles ale teraz pisze pod innym nickiem i jade tym pociaggiem na 3 cyfry
    Nie zauwazylem golasie. To twoj pierwszy post pod nowym nickiem. Kiedy cie widze to wiem ze glupota nie zna granic.
  • Re: Może to potrolujecie AT by UT Autor: ~PERLA51 [144.202.97.*]
    Dnia 2022-05-14 o godz. 21:21 ~Hehe napisał(a):
    > Nie zauwazylem golasie. To twoj pierwszy post pod nowym nickiem. Kiedy cie widze to wiem ze glupota nie zna granic.

leszczu nie pij wiecej

https://www.bankier.pl/forum/temat_at-farm51-cel-300,54415701.html
    Zakladam ze IQ ci nie wzroslo od kiedy pozdrawiales ubranych po 20 wiec nadal mam z ciebie polewke
  • Re: Może to potrolujecie AT by UT Autor: kumi1981 [91.198.89.*]
    Taki ładny wykres, a zepchnięty gdzieś daleko.
    Jak się zamkniemy powyżej 43/43,50 albo w okolicy, to będzie to kolejny krok na szczyt na 48.

Trochę za szybko był ten peak na 45,60 z rana, ale kto wie może ma być tak ostro i dziś jednak insajderzy będą działać, a za nimi reszta. Chociaż raport będzie bez jakiś super wyników, tylko pewnie pewne rzeczy się wyklarują i stąd pozytywne nastroje.

Pozdrawiam UT
    Dzisiejsza luka domknięta.

Jutro będzie zbieranie i nie jestem taki pewien, że zamkniemy się na minusie. Raczej obstawiałbym plus w związku z tymi marnymi próbami zdołowania kursu na koniec, chociaż faktycznie zepsuli ładny kolor.
  • Re: Może to potrolujecie AT by UT Autor: ~PierwszyTechnik [85.221.253.*]
    Ja obstawiam że jeszcze się pokisimy. Pamiętajcie że kurs na farmie zawsze rósł wtedy, kiedy nikt się tego nie spodziewał. Nie oczekujmy więc :)
    Ciekawi mnie, jakie będzie dzisiejsze zamknięcie :)
    Jak tam dzisiejsza sytuacja UT? Dobrze nam to rokuje?
    Dobrze będzie rokować zamknięcie np. dziś powyżej 43,50. Wczoraj było równe tyle, a dziś się okaże. Wtedy nam się otwiera droga na szczyt 45 i dalej 48.
    Tak chciałem wam przypomnieć ten wykres przygotowany przez UT jakiś czas temu :)

UT pozdro! Wygląda to obiecująco jak na razie :)
[x]
FARM51 -4,76% 2,00 2026-05-29 15:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.