Szok zapamiętaj ten post dobrze, nie wiem czy to grupa zoorganizowana z którą jesteś powiązany czy nie, ale dzięki twoim wpisom uznaje ze tak i w związku z tym że pieniądze które tutaj zinwestowalem topnieją przy twoim codziennym akompaniamencie nie pozwolą mi wrócić do Polski i wychować moich dzieci w Polsce postanowiłem wynająć detektywa który cie odnajdzie. Bądź pewien żej znajdę cie prędzej czy później i postawie przed sądem. Udowdnie lub nie
ale oczekuj spotkania że mną bo ci nie odpuszczę. Nadepnąłeś na odcisk nie temu co trzeba.
Napisz lepiej do prezesa Urbana to on zarządza BMX I takie są efekty tego zarządzania Ale to chyba lepiej że nie wychowasz dzieci bo mają szansę wyjść na ludzi
Nie przypominam sobie żebym namawiał kogokolwiek do kupna akcji BMX. Spadaj gamoniu na drzewo, jak zainwestowałeś bezmyślnie w coś, co wszystkim odradzam.
Haha. Trzymaj ciśnienie bo ci żyłka pęknie i popuscisz. Ktoś wyżej napisał że przez ciebie traci pieniadze. Pisałem ci już, dwa lata temu żebyś nie pajacowal. A ty ciągle tu jesteś i ciągle bezinteresownie ostrzegasz ludzi.