• Módlcie się ,żeby nie było najgorszego, czyli Autor: ~Ponton [89.72.29.*]
    bankructwa.
  • emisja bez pp Autor: ~ce [213.238.127.*]
    najpierw robią emisję ratunkową a potem rze xnię jak by co
  • Re: emisja bez pp Autor: ~Ponton [89.72.29.*]
    oni chca budowac fabrykę a skad kase wezma? kredyt-drogi, zyski zmniejszaja się, nowych kontraktów nie ma i nie wiadomo czy beda, fabykę wybudowac to 2lata zyski mzoe za 3 lata, niestety haki rozdane na wieki, i jeszcze sypiący, ciekawe kto z uporem maniaka sypie na coraz nizszych poziomach, czy nn, noze byly wlasciele?
    wiem ze bessa ale tutaj chyba cos innego jest na rzeczy niestety tylko co, hmmmmmm
  • Re: emisja bez pp Autor: ~Kr [195.210.60.*]
    Beszczelne Trolle robicie ludziom wodę z mózgu !!
    W kłamstwie przechodzicie samych siebie spółka w dwóch ostatnich latach zarobiła prawie 54 mln zł czystego zysku przy kapitalizacji na GPW 108 mln i Wartości księgowej 248 mln zł !!
    Posiada ulgi podatkowe w ŁSSE 89 mln i kontrakcie na 720 mln zł z którego zafakturowali ledwo połowę.
    Czytaliście prymitywy opinie audytora ?
    Sadzicie ze audytor kłamał i powinien iść do wwiezienia ??
    Wiecie że takie oszustwa na GPW są karalne ?
    Zgodnie z art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi (Dz. U. Nr 183, poz. 1538 z późn. zm.) - dalej ,,Ustawie o obrocie" - zakazana jest manipulacja instrumentem finansowym, którą stanowi, m.in. rozpowszechnianie za pomocą środków masowego przekazu, w tym Internetu, lub inny sposób fałszywych lub nierzetelnych informacji albo pogłosek, które wprowadzają lub mogą wprowadzić w błąd w zakresie instrumentów finansowych, jeśli osoba rozpowszechniająca takie informacje wiedziała lub przy dołożeniu należytej staranności mogła się dowiedzieć, że są to informacje nieprawdziwe lub wprowadzające w błąd. Na każdego, kto dokonuje manipulacji w ww. sposób, Komisja Nadzoru Finansowego, na podstawie art. 172 Ustawy o obrocie może nałożyć karę pieniężną w wysokości 200.000 zł lub karę pieniężną do wysokości dziesięciokrotności uzyskanej korzyści majątkowej albo obie te kary łącznie.
    ja sie tylko zastanawiam, bo po to jest forum. nie mowie ze będzie i nie chce zeby bylo, bo szkoda bybylo inwestorów, niech pracują, tylko takie spadki daja powód do zastanowienia się.
    Ponton prymitywnie oszukujesz ludzi ale to tez oszustwo i to jest karalne poczytaj ten przepis który wkleiłem.
    Jesteś Inwestorem wiesz co Ci grozi za wprowadzanie ludzi w błąd Ustawa o Obrocie papierami wartościowymi się kłania !!
    jak wprowadzam w błąd ludzi? inwestorzy widza co się dzieje z kursem
  • do pierdla siebie wsadz za naganiania na drogie akcje Autor: ~ce [213.238.127.*]
    Dnia 2022-05-12 o godz. 15:35 ~Kr napisał(a):
    > Zgodnie z art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi (Dz. U. Nr 183, poz. 1538 z późn. zm.) - dalej ,,Ustawie o obrocie" - zakazana jest manipulacja instrumentem finansowym, którą stanowi, m.in. rozpowszechnianie za pomocą środków masowego przekazu, w tym Internetu, lub inny sposób fałszywych lub nierzetelnych informacji albo pogłosek, które wprowadzają lub mogą wprowadzić w błąd w zakresie instrumentów finansowych, jeśli osoba rozpowszechniająca takie informacje wiedziała lub przy dołożeniu należytej staranności mogła się dowiedzieć, że są to informacje nieprawdziwe lub wprowadzające w błąd. Na każdego, kto dokonuje manipulacji w ww. sposób, Komisja Nadzoru Finansowego, na podstawie art. 172 Ustawy o obrocie może nałożyć karę pieniężną w wysokości 200.000 zł lub karę pieniężną do wysokości dziesięciokrotności uzyskanej korzyści majątkowej albo obie te kary łącznie.

to chyba was wsztkich owsadzaja bo naganiacie od 5 zł a ludzie potraci;i już ponad połowę kasy na tym śmieciu.
    a kredyty coraz droższe niby za darmo dostaną t ą kasę na budowę
    Dnia 2022-05-12 o godz. 15:35 ~Kr napisał(a):
    > Zgodnie z art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi (Dz. U. Nr 183, poz. 1538 z późn. zm.) - dalej ,,Ustawie o obrocie" - zakazana jest manipulacja instrumentem finansowym, którą stanowi, m.in. rozpowszechnianie za pomocą środków masowego przekazu, w tym Internetu, lub inny sposób fałszywych lub nierzetelnych informacji albo pogłosek, które wprowadzają lub mogą wprowadzić w błąd w zakresie instrumentów finansowych, jeśli osoba rozpowszechniająca takie informacje wiedziała lub przy dołożeniu należytej staranności mogła się dowiedzieć, że są to informacje nieprawdziwe lub wprowadzające w błąd. Na każdego, kto dokonuje manipulacji w ww. sposób, Komisja Nadzoru Finansowego, na podstawie art. 172 Ustawy o obrocie może nałożyć karę pieniężną w wysokości 200.000 zł lub karę pieniężną do wysokości dziesięciokrotności uzyskanej korzyści majątkowej albo obie te kary łącznie.

ja rozumiem, ale nie mozna sie juz napisac swoich wątpliwości?

Tak ponton możesz ja też mogę:

Ja tez o Tobie będę mówił od dzisiaj że jestem bankrut. !! bez urazy :))

Uwaga Bankrut Ponton nagania na spadki !!

• Re: emisja bez pp Autor: ~Zakar [37.47.118.*]
    Ponton i Ce to dwa bankrutujace prymitywne naganiacze spadkowe.
    Zakar w20 z -3% a na compremum kolejna sesja na czerwono i nic nie odbija jak wigi odbijaja, 40k na sprzedazy i chetnych nie ma, zle to wrózy, jeszcze nie koniec wyprzedazy piszcie co chcecie ze ponton bankrut ze maruda ale kurs poelcial ponad 50% a wy nic tylko omijacie temat
    piszecie jaka cudna spolka a obecnie w top spolek ze spadkami
  • Re: emisja bez pp Autor: ~Idolek [78.88.189.*]
    Ponton żygać się chce jak się czyta twoje wypociny pa…ja….cu.
    Ponton nie produkuj się jestes bankrutem moralnym.
  • Re: emisja bez pp Autor: ~ce [159.205.216.*]
    Dnia 2022-05-12 o godz. 18:38 ~Zakar napisał(a):
    > Ponton nie produkuj się jestes bankrutem moralnym.

JAK ON BANKRUTEM MORALNYM TO KIM TY JESTEŚ , NAGAniać na pozbud ża 10zł będzie w 2021 roku???!
    a łun jest po 2,3 zł w 2022r!!!
  • Re: emisja bez pp Autor: ~Marek [213.25.24.*]
    Uważaj Kr z tą ustawą, bo to o czym pisze Ponton jest równie prawdobodobne jak Twoje wizje o świetlanej przyszłości pisane przy 5zł, wszyscy o tym pamiętamy.
    Nie rozumiecie że mówić o spółce że jest bakrutem to nie jest normalne ?
    Naprawde tego nie rozumiecie czt tylko udajecie frajerów. Poczutajcie sobie opinię akdytora po wynikach za 2021 r. Audytor się myli czy jest w zmowie z bankrtujaca firmą ? Powinniscie zlozyc doniesienie do KNF bp przeciez wedlugwas ta firma to bankrut !!
    Po co tak tłumnie produkujecie liczne posty tutaj ? Tylko nie mówcie że bedziecie kupować bankrutująca firmę!!
  • Re: emisja bez pp Autor: ~Marek [213.25.24.*]
    A Ty popatrz sobie na kurs przez ostatnie pół roku... dla mnie to jest ważniejsze niż opinia audytora.
  • Re: emisja bez pp Autor: ~Slawek [45.11.60.*]
    Zysk za zeszły rok ponad 25 mln zł.
    To jest bankrut?

Chory na umyśle tak może napisać.
    Slawek oni zarz beda kupowac tego "bankruta" a potem sie iac z franerów ktorych namówili na sprzedaż
  • Re: emisja bez pp Autor: ~SL [185.135.2.*]
    O czym wy piszecie mistrzowie? Co to za pierdoły? Przecież tu chodzi o próbę zarabiania pieniędzy. A mam wrażenie że skupiacie się Pany na tym kto jak będzie się zachowywał za rok, kto się kwalifikuje pod KNF, ten co nagania na spadki, czy ten co naganiał na wzrosty.
    PRZECIEŻ TO CAŁKOWICIE BEZ ZNACZENIA!
    Ciąg dalszy piaskownicy czy to już żłobek?
    "Wszystko w normie" Ce i ponton pisza o bankructwie Compremum i o emisji ratunkowej bez prawa poboru by tego bankructwa uniknąć a na nastepny dzień ce kupuje akcje od wypłoszonych frajerów
  • Re: emisja bez pp Autor: ~Marek [77.111.247.*]
    Up.
  • dlo zakara i jak jeszcze raz napisze kłamstwa na mój temat to mecenas go Autor: ~ce [159.205.216.*]
  • Re: dlo zakara i jak jeszcze raz napisze kłamstwa na mój temat to mecena Autor: ~Zakar [37.47.115.*]
    Od miesiaca wklejaliśmy tu przepisy a oni dalej swoje nie wierzę w nawrócenie Pontona ... on tylko czeka aż sprawa przycichnie a potem bedzie to samo !!
[x]
COMPREMUM 1,65% 0,86 2025-11-07 16:39:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.