potrafisz znaleść i myśleć logicznie. Rozumiem, że nie jesteś w PAE stąd nie masz pojęcia czy istnieje i czy coś robi. Pochwal się co Ty zrobiłeś dla akcjonariuszy mniejszościowych oprócz narzekania ?
DOBRY CZŁOWIEKU, JA NICZEGO NIE ŻĄDAM , ADRES ZNAM I PISZĘ , JEŻELI CHODZI O MAJDAN TO JUŻ NAPISAŁEM ŻE NA RAZIE Z MAJDANEM CZEKAM / CZEKAMY I NIE WYŚMIEWAJ TEGO POMYSŁU BO BYĆ MOŻE DO NIEGO W KOŃCU DOJDZIE . .
NATOMIAST OBECNIE( DO MAJDANU DOJRZEJĄ JAK IM GŁÓD ZAJRZY W OCZY) USIŁUJĘ PRZEKONAĆ LUDZI DO POKOJOWYCH DEMONSTRCJI W WARSZAWIE CO JEDEN - DWA MIESIĄCE PO TO ABY SOLORZ NIE NABRAŁ PRZEKONANIA ŻE BĘDZIEMY WALCZYC O ODTAJNIENIE UGODY Z 2010 ROKU I SKANLIZUJEMY TĄ WALKĘ TYLKO DO DROGI SĄDOWEJ - Z CZEGO Z PEWNOŚCIĄ BARDZO BY SIĘ UCIESZYŁ.
Z SOLORZEM I Z JEGO BANDYCKIMI METODAMI TRZEBA WALCZYĆ TOTALNIE .
skierowana do Ciebie. Nie wyśmiewam niczego, co mam sens. Powiedzmy sobie szczerze. Twój Majdan nie znalazł poparcia u akcjonariuszy. Może akcjonariuszom źle się kojarzy to wydarzenie jako krwawe w którym nie chcą uczestniczyć. Może i jakieś tam zainteresowanie kilku osób było ale na tym się skończyło. Nie jest problemem wymysleć "cuda"problemem jest ralizacja tego " cuda".
............nie ma co tu zagladać i wdawać sie w jałowe dyskusje. Pieniądze są już stracone ! Słuchając "mądrzejszych" łudziłem się, że dostanę więcej niż 18 złotyk ! Rekompensuje to zbieraniem złomu a w szczególności puszek po napojach, za które płacą już po 9-10 złotyk za kilogram. Konkurencja niesamowita - a kolejki pod skupami, że hej. Dobre i to, no bo co mi zostało, marzyć o tym co już stało się nieosiągalne !
PRÓCZ WALKI SĄDOWEJ KTÓRA JEST KONIECZNA WSPOMÓŻMY JĄ SYSTEMATYCZNYMI POKOJOWYMI DEMONSTRACJAMI W WARSZAWIE ( MAJDAN ZOSTAWIAMY SOBIE JAKO ARGUMENT KOŃCOWY ) .
JEST NAS WSZYSTKICH JESZCZE 7000 AKCJONARIUSZY . TO POTĘŻNA SIŁA
JAKIMI TO SPECJALISTAMI W UDOWADNIANIU OSZUSTW SĄ KANCELARIE SOLORZA -
ANO DLATEGO SĄ TAKIMI SPECJALISTAMI
PONIEWAŻ SAMI TAKIE OSZUSTWA ARANŻOWALI PRZEĆWICZYLI W SOLORZOWYM ELEKTRIMIE , OSZUKUJĄC I OKRADAJĄC DROBNYCH AKCJONARIUSZY TEGOŻ ELEKTRIMU .
Zarzuty usłyszało także pięć osób z bliskiego grona współpracowników byłej milionerki. W tym m.in. jej życiowy partner Grzegorz K. Całej piątce prokurator zarzucił "podejmowanie czynności prawnych i faktycznych mających na celu udaremnienie zaspokojenia wierzycieli" - Czyli obciążanie nieruchomości będącej w posiadaniu jednej spółki tak, aby inna spółka będąca pokrzywdzoną w tej sprawie, nie mogła skutecznie przeprowadzić egzekucji - tłumaczył prokurator.
Czytaj więcej na https://wydarzenia.interia.pl/kraj/news-ruszyl-proces-krolowej-zakopanego-malgorzata-ch-oskarzona-o-,nId,6019654#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome
W mojej ocenie idea demonstracji/majdanu została zmarnowana raczej bezpowrotnie w czasie naszego jedynego protestu w stolicy.Nachodzi mnie z perspektywy czasu taka refleksja,że nalezalo wtedy się wymienić adresami, zintegrować, bardziej rozpoznać.Było nas tam mało ale byliśmy ludźmi czynu , którym chciało się zrobić coś więcej niż tylko pisać na forum.
Taka awangarda dawała szansę na następne demonstracje.
Niestety całe zgromadzenie było bardzo anonimowe i jedynie z osobą z którą niosłem transparent rozmawiałem.
Można zatem mieć zastrzeżenia do dana i innych organizatorów ze np. nie zrobili listy demonstrantów i nie wpadli na pomysł by każdy się przedstawił i np.wymienić się adresami mail.Można by było na bazie tych adresów stworzyć grupę na komunikatorze.Wzajemny kontakt na takiej grupie dawały by szanse na nastepne ciekawe incjatywy.
Teraz jesteśmy zamknięci tylko w uliczce sądowej i jak widać nadzieje nikną a frustracja narasta.
Proszę bez obraźliwych komentarzy.
JEŻELI BĘDZIE NAS DUŻO ,TO DEMOSTRACJA SIĘ ODBĘDZIE, BO NIE MOŻNA BYC GŁUCHYM NA POTĘŻNĄ
ODDOLNĄ INICJATYWĘ
I BYĆ MOŻE UDA SIĘ JĄ ORGANIZOWAĆ W SPOSÓB CYKLICZNY , NIE BĘDZIEMY TYLKO SKAZANI NA DROGĘ SĄDOWĄ KTÓRA OCZYWIŚCIE TEŻ JEST KONIECZNA , ALE POKOJOWA DEMONSTRACJA A ZWŁASZCZA POWTARZALNA NAGŁOŚNI AFERĘ ELEKTRIMU.
ZOBACZCIE JAK DZIAŁA SOLORZ , OPRÓCZ DROGI SĄDOWEJ I PROKURATORSKIEJ ZAWSZE ZAJMUJE HOTELE CZY TEŻ SIEDZIBĘ PTC SIŁĄ PRZY POMOCY OCHRONIARZY.
BROŃ BOŻE NIE NAMAWIAM DO PRZEMOCY , NASZA DEMOSTRACJA BĘDZIE POKOJOWA I I BĘDZIE DOMAGAĆ SIĘ STANOWCZO PRZEDE WSZYSTKIM ODTAJNIENIA HANIEBNEJ UGODĘ ELEKTRIMU Z 2010 ROKU I WYJAŚNIENIA KWESTI WIELOMILIARDOWEJ ELEKTRIMOWEJ ( CZĘSCI ) DYWIDENDY Z PTC.
- ZATAJENIE TEJ UGODY PRZED WSPÓŁWŁAŚCICIELAMI CZYLI NAMI, DROBNYMI AKCJONARIUSZAMI ELEKTRIMU PRZYNOSI HAŃBĘ PAŃSTWU POLSKIEMU I JEST OSTENTACYJNĄ KPINĄ ZE ŚWIĘTEGO PRAWA WŁASNOŚCI .
z chęcią się zapoznam czego dotyczy grabież, jakich aktywów. Jak posiadasz dowody grabieży to też z chęcią się zapoznam. Czy nie powinieneś złozyć w tym wypadku zawiadomienia do prokuratury?
JEŻELI UWAŻASZ ŻE CAŁE POSTĘPOWANIE SOLORZA I ZRZĄDU ELEKTRIMU NIE JEST JEDNĄ WIELKĄ GRABIEŻĄ MAJATKU DROBNYCH AKCJONARIUSZY ELEKTRIMU - POLEGAJĄĆĄ M.IN. NA ZATAJENIU PRZED NIMI UGODY ELEKTRIMU , SPRZEDAŻY AKTYWÓW SAMEMU SOBIE ZA PÓŁDARMO.
TO TRZEBA BYŁO SPRZEDAĆ AKCJE SOLORZOWI PO 18 ZŁ I JESZCZE MU PODZIĘKOWAĆ CAŁUJĄC go W RĘKĘ.
moim zdaniem w naszym przypadku może być tylko lepiej. Liczę również na petycję którą PAE złożyło do MF i pozytywne stanowisko UKNF którą PAE podesłało. A może właśnie dlatego spółka X lub właściciel Y spieszył się ze sprzedażą tych aktywów. Mogło to mieć związek z wejściem nowych przepisów i zaniżeniem wartości aktywów przed wyceną godziwą przez biegłego.