• aktywa tanieją ale czy jeszcze do nas należą? Autor: ~krach2022 [37.248.168.*]
    czy pae jeszcze istnieje i coś robi?
  • a co nie znasz ceny transakcji? Tyle chyba potrafisz znaleść czy też nie Autor: ~elektrim [145.237.4.*]
    potrafisz znaleść i myśleć logicznie. Rozumiem, że nie jesteś w PAE stąd nie masz pojęcia czy istnieje i czy coś robi. Pochwal się co Ty zrobiłeś dla akcjonariuszy mniejszościowych oprócz narzekania ?
  • tu nic nie jest tym czym się wydaje Autor: ~krach2022 [37.248.168.*]
    opłaciłem składkę żądam konkretów kiedy będą?
  • Re: tu nic nie jest tym czym się wydaje Autor: ~Xy [5.173.136.*]
    To plac dalej
  • Re: tu nic nie jest tym czym się wydaje Autor: ~KEMOT [80.55.158.*]
    PRZESTRZEGAŁBYM PRZED STOSOWANIEM OGŁUPIAJĄCEJ RETORYKI

" CO TY ZROBIŁEŚ DLA....... " - PRZYPOMINA TO TROSZKĘ ARGUMENTY TYPU " MORDĘ STUL , MORDĘ STUL - JESTEM KRÓL "
  • KEMOT jak tam organizacja MAJDAMU? Autor: ~elektrim [145.237.4.*]
    ...
  • napisz do pae po co się tutaj wysilasz? Nie znasz adresu skrzynki nie Autor: ~elektrim [145.237.4.*]
    otrzymujesz informacji? A żądać to sobie możesz!!!
  • : napisz do pae po co się tutaj wysilasz? Nie znasz adresu skrzynki nie Autor: ~KEMOT [80.55.158.*]
    DOBRY CZŁOWIEKU, JA NICZEGO NIE ŻĄDAM , ADRES ZNAM I PISZĘ , JEŻELI CHODZI O MAJDAN TO JUŻ NAPISAŁEM ŻE NA RAZIE Z MAJDANEM CZEKAM / CZEKAMY I NIE WYŚMIEWAJ TEGO POMYSŁU BO BYĆ MOŻE DO NIEGO W KOŃCU DOJDZIE . .

NATOMIAST OBECNIE( DO MAJDANU DOJRZEJĄ JAK IM GŁÓD ZAJRZY W OCZY) USIŁUJĘ PRZEKONAĆ LUDZI DO POKOJOWYCH DEMONSTRCJI W WARSZAWIE CO JEDEN - DWA MIESIĄCE PO TO ABY SOLORZ NIE NABRAŁ PRZEKONANIA ŻE BĘDZIEMY WALCZYC O ODTAJNIENIE UGODY Z 2010 ROKU I SKANLIZUJEMY TĄ WALKĘ TYLKO DO DROGI SĄDOWEJ - Z CZEGO Z PEWNOŚCIĄ BARDZO BY SIĘ UCIESZYŁ.

Z SOLORZEM I Z JEGO BANDYCKIMI METODAMI TRZEBA WALCZYĆ TOTALNIE .
  • KEMOT nie wiem czy zauważyłeś ale " żądać" to nie była odpowiedz Autor: ~elektrim [145.237.4.*]
    skierowana do Ciebie. Nie wyśmiewam niczego, co mam sens. Powiedzmy sobie szczerze. Twój Majdan nie znalazł poparcia u akcjonariuszy. Może akcjonariuszom źle się kojarzy to wydarzenie jako krwawe w którym nie chcą uczestniczyć. Może i jakieś tam zainteresowanie kilku osób było ale na tym się skończyło. Nie jest problemem wymysleć "cuda"problemem jest ralizacja tego " cuda".

• Re: nie wiem czy zauważyłeś ale " żądać" to nie była odpowiedz Autor: ~KEMOT [80.55.158.*]
    DLATEGO NA RAZIE ZOSTAWIAM /Y MAJDAN W REZERWIE .,

APELUJĘ O ZORGANIZOWANIE CYKLU POKOJOWYCH DEMONSTRACJI W WARSZAWIE - CO N.P. DWA MIESIĄCE

Z OSTRYMI HASŁAMI NA BANERACH O ODTAJNIENIE UGODY ELEKTRIMU Z 2010 ROKU ,

KRZYWDA 8000 - 7000 TYSIĘCY AKCJONARIUSZY POWINNA WYBRZMIEĆ NA ULICACH WARSZAWY

I BĘDZIE UPUBLICZNIAĆ SYSTEMATYCZNIE AFERĘ ELEKTRIMU .

MIESIĘCZNICE SMOLEŃSKIE ZOSTAWIŁY JEDNAK TRWAŁE PIĘTNO W UMYSŁACH WIELU LUDZI ( NIE OCENIAM CZY Z KORZYŚCIĄ CZY TEŻ NIE - ALE EFEKT PROPAGANDOWY BYŁ )
  • Re: KEMOT nie wiem czy zauważyłeś ale " żądać" to nie była odpowiedz Autor: ~jerzy11 [37.8.231.*]
    ............nie ma co tu zagladać i wdawać sie w jałowe dyskusje. Pieniądze są już stracone !
    Słuchając "mądrzejszych" łudziłem się, że dostanę więcej niż 18 złotyk !
    Rekompensuje to zbieraniem złomu a w szczególności puszek po napojach, za które płacą już po 9-10 złotyk za kilogram. Konkurencja niesamowita - a kolejki pod skupami, że hej. Dobre i to, no bo co mi zostało, marzyć o tym co już stało się nieosiągalne !
  • Re: KEMOT nie wiem czy zauważyłeś ale " żądać" to nie była odpowiedz Autor: ~KEMOT [80.55.158.*]
    NIE ODPUŚCIMY BĘDZIEMY WALCZYĆ ,

WEŹMY PRZYKŁAD Z UKRAIŃCÓW -

ICH SYTUACJA TEZ WYDAWAŁA SIĘ BEZNADZIEJNA.

PRÓCZ WALKI SĄDOWEJ KTÓRA JEST KONIECZNA WSPOMÓŻMY JĄ SYSTEMATYCZNYMI POKOJOWYMI DEMONSTRACJAMI W WARSZAWIE ( MAJDAN ZOSTAWIAMY SOBIE JAKO ARGUMENT KOŃCOWY ) .

JEST NAS WSZYSTKICH JESZCZE 7000 AKCJONARIUSZY . TO POTĘŻNA SIŁA
  • Re: KEMOT nie wiem czy zauważyłeś ale " żądać" to nie była odpowiedz Autor: ~KEMOT [89.64.107.*]
    JAKIMI TO SPECJALISTAMI W UDOWADNIANIU OSZUSTW SĄ KANCELARIE SOLORZA -

ANO DLATEGO SĄ TAKIMI SPECJALISTAMI

PONIEWAŻ SAMI TAKIE OSZUSTWA ARANŻOWALI PRZEĆWICZYLI W SOLORZOWYM ELEKTRIMIE , OSZUKUJĄC I OKRADAJĄC DROBNYCH AKCJONARIUSZY TEGOŻ ELEKTRIMU .

Zarzuty usłyszało także pięć osób z bliskiego grona współpracowników byłej milionerki. W tym m.in. jej życiowy partner Grzegorz K. Całej piątce prokurator zarzucił "podejmowanie czynności prawnych i faktycznych mających na celu udaremnienie zaspokojenia wierzycieli" - Czyli obciążanie nieruchomości będącej w posiadaniu jednej spółki tak, aby inna spółka będąca pokrzywdzoną w tej sprawie, nie mogła skutecznie przeprowadzić egzekucji - tłumaczył prokurator.

Czytaj więcej na https://wydarzenia.interia.pl/kraj/news-ruszyl-proces-krolowej-zakopanego-malgorzata-ch-oskarzona-o-,nId,6019654#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome
  • Re: KEMOT nie wiem czy zauważyłeś ale " żądać" to nie była odpowiedz Autor: ~Andi [37.47.132.*]
    W mojej ocenie idea demonstracji/majdanu została zmarnowana raczej bezpowrotnie w czasie naszego jedynego protestu w stolicy.Nachodzi mnie z perspektywy czasu taka refleksja,że nalezalo wtedy się wymienić adresami, zintegrować, bardziej rozpoznać.Było nas tam mało ale byliśmy ludźmi czynu , którym chciało się zrobić coś więcej niż tylko pisać na forum.
    Taka awangarda dawała szansę na następne demonstracje.
    Niestety całe zgromadzenie było bardzo anonimowe i jedynie z osobą z którą niosłem transparent rozmawiałem.
    Można zatem mieć zastrzeżenia do dana i innych organizatorów ze np. nie zrobili listy demonstrantów i nie wpadli na pomysł by każdy się przedstawił i np.wymienić się adresami mail.Można by było na bazie tych adresów stworzyć grupę na komunikatorze.Wzajemny kontakt na takiej grupie dawały by szanse na nastepne ciekawe incjatywy.
    Teraz jesteśmy zamknięci tylko w uliczce sądowej i jak widać nadzieje nikną a frustracja narasta.
    Proszę bez obraźliwych komentarzy.
  • Re: KEMOT nie wiem czy zauważyłeś ale " żądać" to nie była odpowiedz Autor: ~1234 [89.71.220.*]
    Tak zgadzam się anonimowa i pełna strachu a ludzie potrzebowali rozmowy której nie było szkoda
  • Re: KEMOT nie wiem czy zauważyłeś ale " żądać" to nie była odpowiedz Autor: ~KEMOT [89.64.107.*]
    PISZCIE DO PAE ŻE CHCECIE DEMONSTRCJI.

JEŻELI BĘDZIE NAS DUŻO ,TO DEMOSTRACJA SIĘ ODBĘDZIE, BO NIE MOŻNA BYC GŁUCHYM NA POTĘŻNĄ

ODDOLNĄ INICJATYWĘ

I BYĆ MOŻE UDA SIĘ JĄ ORGANIZOWAĆ W SPOSÓB CYKLICZNY , NIE BĘDZIEMY TYLKO SKAZANI NA DROGĘ SĄDOWĄ KTÓRA OCZYWIŚCIE TEŻ JEST KONIECZNA , ALE POKOJOWA DEMONSTRACJA A ZWŁASZCZA POWTARZALNA NAGŁOŚNI AFERĘ ELEKTRIMU.

ZOBACZCIE JAK DZIAŁA SOLORZ , OPRÓCZ DROGI SĄDOWEJ I PROKURATORSKIEJ ZAWSZE ZAJMUJE HOTELE CZY TEŻ SIEDZIBĘ PTC SIŁĄ PRZY POMOCY OCHRONIARZY.

BROŃ BOŻE NIE NAMAWIAM DO PRZEMOCY , NASZA DEMOSTRACJA BĘDZIE POKOJOWA I I BĘDZIE DOMAGAĆ SIĘ STANOWCZO PRZEDE WSZYSTKIM ODTAJNIENIA HANIEBNEJ UGODĘ ELEKTRIMU Z 2010 ROKU I WYJAŚNIENIA KWESTI WIELOMILIARDOWEJ ELEKTRIMOWEJ ( CZĘSCI ) DYWIDENDY Z PTC.

- ZATAJENIE TEJ UGODY PRZED WSPÓŁWŁAŚCICIELAMI CZYLI NAMI, DROBNYMI AKCJONARIUSZAMI ELEKTRIMU PRZYNOSI HAŃBĘ PAŃSTWU POLSKIEMU I JEST OSTENTACYJNĄ KPINĄ ZE ŚWIĘTEGO PRAWA WŁASNOŚCI .

• Re: KEMOT Jakich grabieży dotyczy Twój wpis . Możesz wyszczególnić Autor: ~elektrim [145.237.4.*]
    z chęcią się zapoznam czego dotyczy grabież, jakich aktywów. Jak posiadasz dowody grabieży to też z chęcią się zapoznam.
    Czy nie powinieneś złozyć w tym wypadku zawiadomienia do prokuratury?
  • Re: KEMOT Jakich grabieży dotyczy Twój wpis . Możesz wyszczególnić Autor: ~KEMOT [89.64.107.*]
    JEŻELI UWAŻASZ ŻE CAŁE POSTĘPOWANIE SOLORZA I ZRZĄDU ELEKTRIMU NIE JEST JEDNĄ WIELKĄ GRABIEŻĄ MAJATKU DROBNYCH AKCJONARIUSZY ELEKTRIMU - POLEGAJĄĆĄ M.IN. NA ZATAJENIU PRZED NIMI UGODY ELEKTRIMU , SPRZEDAŻY AKTYWÓW SAMEMU SOBIE ZA PÓŁDARMO.

TO TRZEBA BYŁO SPRZEDAĆ AKCJE SOLORZOWI PO 18 ZŁ I JESZCZE MU PODZIĘKOWAĆ CAŁUJĄC go W RĘKĘ.
  • cena 18 zł nie satysfakcjonuje mnie w żadnym wypadku. Czekam gdyż Autor: ~elektrim [145.237.4.*]
    moim zdaniem w naszym przypadku może być tylko lepiej. Liczę również na petycję którą PAE złożyło do MF i pozytywne stanowisko UKNF którą PAE podesłało. A może właśnie dlatego spółka X lub właściciel Y spieszył się ze sprzedażą tych aktywów. Mogło to mieć związek z wejściem nowych przepisów i zaniżeniem wartości aktywów przed wyceną godziwą przez biegłego.
  • Re: cena 18 zł nie satysfakcjonuje mnie w żadnym wypadku. Czekam gdyż Autor: ~KEMOT [80.55.158.*]
    NAIWNI JAK POLACY PRZED ROZBIORAMI . NA WŁASNE ŻYCZENIE STRACILI NIEPODLEGŁOŚĆ . A TEN RZĄD I ZIOBRO CHODZĄ NA PASKU SOLORZA .
[x]
ELEKTRIM 0,98% 6,01 2008-01-10 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.