Też chciałbym już zejść, ale ponieważ kupiłem po 15 z planem zysku 200% - minimum 45 do oddania.
Teraz jeszcze inflacja - a tym razem, bo bebilna inwestycja w cebilną branżę to i jebilnie cel zakupowy sobie wyznaczyłem za zysk - więc raczej będzie to 50.
Dlaczego będzie? Bo to kwestia otumaniania społecznościowego a nie żadnej realnej wartości, a w tej kwestii mamy mistrzów na samej górze.
A skąd wiesz ze jie xhce kupić? Może chce ale nie A tak chora cenę wy dzieciaki się dopiero uczycie zobaczycie jutro jak runie Wam na czerwono u będzie płacz jutro wróci do 6 z przodu. Jak nie dziś pamiętajcie jie idźcie za tłumem bo umoczycie
To się ciesz jak spadnie, przecież chcesz taniej dokupić, i skończ z tym określeniem dzieciaków, po pierwsze konta maklerskie mają osoby tylko pełnoletnie wiec odpowiadają sami za siebie, po drugie ja jestem po 30 i czasem dla oderwania się od posranej rzeczywistości oglądam z córką odcinki ekipowiczów.
A teraz to jest ekipa holding i to jest kilka spółek które już teraz obracają milionami
Mam lepsze spolki w których mam ilokowane pieniadze np Saule czy intelsgol od 1 zł także nie boli mnie ekipa ani troszkę jak będę chciał kupie bo i yak zarobię napewno 100 procent