Nic nie wisi. Już od kilku miesięcy czytam pobożne życzenia jakoby miało wisieć. Projekt prezydencki to tylko mydlenie oczu i zmienia tylko nazwę Izby Dyscyplinarnej, KE nie jest głupia. Prędzej będą przyśpieszone wybory niż KPO.
Tu od wielu miesięcy ktoś kontroluje kurs.Teraz nie pozwalają na wybicie. Wg mnie po oddaniu pakietu w rodzince stary prezes chce odkupić z rynku swoje i siłą trzymają kurs jak najniżej. Jak słupy swoje zbiorą, przerzucą i będzie info o przekroczeniu progu, ale wtedy kurs już zapewne będzie na innych poziomach. To tylko moja teoria. Nielogiczny jest ten marazm po takim raporcie.
nie będzie mijanki bo columbus ogłosi upadłość... biegli napisali wyraźnie, że jest zagrożenie kontynuacji działalności columbusa Columbus zniknie a 01 będzie powoli jak lokomotywa iść do przodu
Tbh columbus spada z rowerka, mam nadzieję, że przywędruje tu troszkę kapitału (sporo się przeniosło na sunexa i słusznie, ale nadal jest potencjał przeniesienia środków).
PS, typie od podbitki jedną akcyjką - ale mam z ciebie bekę ;>
No to jutro może być grubo na kursie Columbusa. ~Kelt tam to dopiero miałbyś co robić - tam akcjonariusze i ,,forumowicze'' mają codziennie niezły pożar.