6 maja po infie urosło do 1,55 zł a sesyjnie do 1,32 na koniec sesji przy skupie 213 k akcji. Przez kolejne dwie sesje oddali na spadkach tylko niecałe 50 k akcji. 75% nadal trzyma i nie uległa wyprzedaży. O czymś to świadczy chyba. Wyciągnijcie wnioski i głowa do góry. Za chwilę jak podadzą info to możliwa powtórka z kwietnia 2020r. A powtarzam - wtedy urosło 4 tys %.
Zwariowałeś? Po infie była dystrybucja. Łapali napaleńcy tacy jak ja. Na szczęście udało się już wyjść z tylko 30% stratą. Nauczka na przyszłość by nie dawać się naganiacza z discord xd
Jaka manipulacja? xd posadzasz mnie o zagrania na spółce o zerowym, dosłownie zerowym zainteresowaniu?! Xd to mój ostatni wpis tutaj. Dno i kawał mułu. Bawcie się dobrze
To oni scalenie robili od 15 kwietnia do 8 lipca 20r? Przez półtora miesiąca rosło z korektami. Fakt, pomimo scalenia akcji w pierwszej fazie urosło z 10 na 50 gr czyli 400% a pomijając scalenie bez niego to prawie 1000% wzrostu w okresie jaki podałem. To i tak dużo.
Urosło tylko i wyłącznie dlatego, że pojawiło się info o przejęciu mało znaczącej firmy Art Media. Spekulacyjnie urosło o kilkaset procent, później było scalenie i dodruk milionów akcji. Sam Polaris po scaleniu i dodruku w trendzie spadkowym z wyskokami po fantastycznych zapowiedziach, niestety dla akcjonariuszy na razie mało znaczącymi. Nie zmienia to faktu że spółka z ogromnym potencjałem, której kurs może być wywindowany. Akcji wydrukowanych dużo, ale ff bardzo niewielki i płynność na rynku mała. Ciekawa mieszanka. Główni akcjonariusze z akcji nie wychodzili
Tak- można nawet zacytować że ,,siedzą i jedzą tłuste kiełbasy..." - ale co to zmienia? Pewnie mają średnią kupna 60 groszy to nawet teraz sprzedaliby z zyskiem... Pytanie jakie są plany spółki? Kiedy będą zyski? Kiedy i jaką dadzą dywidendę? A może im pasuje tak jak jest bo kasa się zgadza gdzie trzeba?
W jaki sposób grubas mógłby cos sprzedać? Żeby sprzedać duza ilosc akcji to najpierw ktoś musi je chciec kupic. Wydaje ci sie ze terqz ktos kupi np 200-500k akcji po 60 groszy. To by na widlach wisialo przez miesiąc. Jak będzie sie cos dziać zacznie rosnac to i chetni na akcje sie znajdą. Plynnosc sie poprawi to i gruby zadecyduje co chce robic. Hahah