• Trans kto to napisał Autor: ~Gary [89.64.45.*]
    W dniu 2 marca 2022 r. przy kursie 6,02 zł. cyt.,,Spadam do następnego oporu na 8,45. Przypomnę się na tym poziomie z informacją ile zarobiłem procent na samym PGNIG. Bez odbioru i sygnalow K/S." Spróbujcie odgadnąć
  • Re: Trans kto to napisał Autor: ~Gary [89.64.45.*]
    konkurs nr 2 opublikowano 17 marca 2022 r przy kursie 6,60, cyt.,,min. 8pln za akcje.
    Myslalem, ze zejdzie na 6,15, ale jakos sie nie zanosi" kto to powiedział?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.173.104.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Trans kto to napisał Autor: ~Jancio23 [94.254.184.*]
    W punkt.
  • Re: Trans kto to napisał Autor: ~Transek1975 [176.106.34.*]
    A jakie ma znaczenie kto co i kiedy napisal ?
    Jezeli nie potrafisz zarabiac, to nic ci nie da pultanie sie na forum bankiera, Gary rozsmieszasz mnie ta dziecinada, nie zle sie bawie.
    Nie masz honoru i odwagi przyznać się do własnych słów. Widać jak na dłoni kim naprawdę jesteś i jaki poziom wiedzy giełdowej reprezentujesz. I jeszcze jedno pisz ortograficznie bo to źle wygląda jak człowiek wykształcony pisze jak prostak.
    Gary Twoj styl hejtera, prostak, itd. Napisz cos merytorycznego na temat gieldy czy PGNIG,,chociaz raz w zyciu.
    Do ilu spadnie PGNIG albo wzrosnie? JSW, CDP, i ALLEGRO Ci nie pyklo. A ile razy jacio sie pomylil ?
    Przyznalem sie do bledu juz nie raz. Gary za to Ty nigdy nie przyznasz mi racji, nawet jezeli PGNIG wskoczy na 8,45 .
    Miales szanse zarobic kupic po 5,30 i sprzedac po 7, nie zrobiles tego,wiec nie miej zalu do mnie, tylko do samego siebie.

Jak będzie 8;45 nawet 7:45 przyznam ci rację, przeproszę i zniknę z forum. Ale na to się nie zanosi/
    Trzymam za slowo, zapisuje ten wpis.
  • Re: Trans kto to napisał Autor: ~Jancio23 [94.254.184.*]
    Gary zachował się honorowo a ty co zaoferujesz w zamian
    Dla wyjasnienia: podawalem do tej pory dwa sygnaly kupna jeden za wczesnie po fejkowym wybiciu z 6,60 i drugi przy 5,30, pozniej zlecialo jeszcze na 4,95gr. od tamtego czasu siedzieliscie cicho, az do momentu spadkow z 7 zeta. W tym czasie dokupilem jeszcze na DT certyfikaty i sprzedalem wszystko okolo 7 marca w okolicy 7 zeta. Wszystko z zyskiem.Trzeci sygnal kupna wygenerowany dzisiaj , trzymam do przyszlego roku , w miedzy czasie bede dobieral na spadku wig20 w rozsadnej cenie. Jak nie wyjdzie sprzedam ze strata. Liczylem na kontynuacje wzrostow pod 3 fale, ten scenariusz jeszcze nie jest stracony. Zawod sprawil brak dywidendy , ale ona nie ma nic wspolnego z wykresem.
    Śmiałeś się ze mnie że kupiłem JSW i CD tylko czuję, że tam zarobię a tu stracę. Ot taka różnica.
[x]
PGNIG 1,54% 5,15 2022-10-28 17:02:52
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.