• Czy wszyscy już kupili pod dywidende Autor: ~Jancio23 [94.254.184.*]
    Jeśli nie to na co czekacie. Nie chcecie liczyć kasiorki?
  • Re: Czy wszyscy już kupili pod dywidende Autor: ~Rentier [185.234.208.*]
    Niby taka perła gazowa a na dywidendę ją nie stać. Ale poczekajmy na Walne w końcu to nie zarząd decyduje tylko Sasin
  • Re: Czy wszyscy już kupili pod dywidende Autor: ~Jancio23 [94.254.184.*]
    Taaa a zarząd to tak sam z siebie.. Ludzie ogarnijcie się
  • Re: Czy wszyscy już kupili pod dywidende Autor: ~m44 [94.251.235.*]
    Sasin od dawna nie chce dzielić się z drobnymi ,,lepiej" gdy zyski będą przejadane przez rząd wtedy nikt nie będzie wiedział ile tego jest . Sprzedałem w dobrej cenie 6,38 a Ci pseudonaganiacze Majki Transki Tomaszki to będą mieć ludzi na sumieniach
  • Re: Czy wszyscy już kupili pod dywidende Autor: ~Gary [89.64.45.*]
    Do nich to nie dociera że robią ludziom krzywdę. Tak ale to ja jestem hejterem bo nie pozwalam im bezkarnie hasać i naciągać innych. Wielcy znawcy giełdowi. Niech każdy sam przemyśli co mu się opłaca.
  • Re: Czy wszyscy już kupili pod dywidende Autor: ~transek1975 [91.233.69.*]
    Na gieldzie musisz wylaczyc sumienie. Wygrywa lepszy z wiekszym doswiadczeniem. Sugerowanie sie wpisami z forum jest smieszne i dziecinne. Idz do doradcy finansowego zaplac mu , a pozniej narzekaj ze tez cie wyciulal. Jak chcesz liczyc , to licz na siebie.
  • Re: Czy wszyscy już kupili pod dywidende Autor: ~Jancio23 [94.254.184.*]
    Zamknij ryło znawco i szukaj sygnału kupna. Dałeś się dziś zrobić jak dziecko na zwykła podbitkę.
  • Re: Czy wszyscy już kupili pod dywidende Autor: ~m44 [95.41.72.*]
    Dlatego ja słucham siebie i sprzedałem po 6,38 ( mogłem wcześniej ) Jestem na giełdzie od 14 lat milionerem nie jestem i nie będę . Wystarczy mi jak zarobię sobie dodatkową pensje w rok przy inwestycjach 10000 zł zysk co roku z dywidendami to około 2500 do 3300 zł . Na bankierze jestem długo i nigdy nie słucham ale wiem że są tacy co słuchają i później jest problem . mam kolegę w pracy co stracił mieszkanie bo czytał analizował i przyszła pandemia i wszystko poszło . dlatego mnie wkurza jak ktoś bez pojęcia bez rozmowy merytorycznej pisze o ile coś wzrośnie . Podajecie że teraz pojdzie do góry piszecie z sufitu że będzie po 9 zł .itp a nowi łykają i tracą . Bez pozdrowienia dla naciągaczy
    Wyłącz się z tego forum i przestań irytować ludzi. Zajmij się otwieraniem, zamykaniem pozycji i Bóg jeden wie czym jeszcze. Nie wiem może nauką ortografii rysowaniem kresek itp. Masz cały czas parcie na udowadnianie swoich racji. Nic ci z tego nie wychodzi ale nie dalej się popisujesz. Piszesz o wyłączeniu sumienia na giełdzie a to już mówi wszystko o tobie i jakie przyświecają ci intencje. Dzisiaj kolejny raz dałeś ciała i co i nic. Jutro zaczniesz od nowa. Bo tak musisz. A ludzie czytają i dają się wciągać (kiedyś mnie też oszukano). No ale sumienie.....
  • Re: Czy wszyscy już kupili pod dywidende Autor: ~Cyklon [79.185.94.*]
    Rząd kasy potrzebuje bo sprzedaż obligacji siadła. Przez dywidendę można szybko i legalnie wyprowadzić kase ze spółki a do tego podatek od reszty akcjonariuszy zgarnąć. Myślę że ostatecznie przegłosują na walnym
    70% ma Skarb Państwa więc kto ci przegłosuje a zresztą i tak to są grosze.
  • Mi gruby muwil rze bendzie dywidenda Autor: ~DrMajk [5.173.112.*]
    Wieńc kupiłem po 6,30. Bende bogaty! Gruby muwil że bendzie dywidendy 12 zł na akcję
  • Re: Mi gruby muwil rze bendzie dywidenda Autor: luka07 [165.225.199.*]
    dokladnie , pod dywidende to sie banki czy pzu kupuje a nie pgnig , oni zawsze gowno placa.
  • Re: Mi gruby muwil rze bendzie dywidenda Autor: ~Transek1975 [176.106.34.*]
    Gary nie dziwię się twojej flustracji, skoro tylko tracisz kase na giełdzie , słuchając głosu forum bankiera.
    Przypomnij po ile masz Pgnig, po 7 czy więcej? Zacząłeś coś ostatnio merytorycznie pisać o swoich zakupach na giełdzie, o kolkach na Pgnig, Allegro, Jsw, Cdp.Wyszło szydło z wora jaki z ciebie jest ekspert gieldowy . Jeżeli gramy przeciw sobie, a tak jest skoro obstawiasz odwrotnie , miło mi jest w sytuacji kiedy przegrywasz, wtedy mam racje i wygrywam swój zysk,
    sumienie idzie na bok w takiej sytuacji.
    Tak samo jak na ringu, czy na wojnie, nie jest mi zal tej drugiej strony. Nie czuje też empati z tej drugiej strony np od ciebie , kiedy przegrywam. Każdy jest pelnoletni i odpowiada sam za siebie, uczymy sie na wlasnych bledach. Jeżeli tos myśli inaczej to jest zwykłym frajerem.
  • Re: Mi gruby muwil rze bendzie dywidenda Autor: ~Transek1975 [176.106.34.*]
    Jeszcze jedno, wyrażam swoją opinię, każdy mój sygnał kupna na Pgnig jak na razie był dochodowy, wystarczyło sprzedać w odpowiednim momencie.
    Po drugie mówiłem Ci ze w złym miejscu rekomendujesz kupno jsw, Allegro i Cdp. Gary bądź szczery i obiektywny z faktami nie wygrasz.
[x]
PGNIG 1,54% 5,15 2022-10-28 17:02:52
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.