Sasin od dawna nie chce dzielić się z drobnymi ,,lepiej" gdy zyski będą przejadane przez rząd wtedy nikt nie będzie wiedział ile tego jest . Sprzedałem w dobrej cenie 6,38 a Ci pseudonaganiacze Majki Transki Tomaszki to będą mieć ludzi na sumieniach
Do nich to nie dociera że robią ludziom krzywdę. Tak ale to ja jestem hejterem bo nie pozwalam im bezkarnie hasać i naciągać innych. Wielcy znawcy giełdowi. Niech każdy sam przemyśli co mu się opłaca.
Na gieldzie musisz wylaczyc sumienie. Wygrywa lepszy z wiekszym doswiadczeniem. Sugerowanie sie wpisami z forum jest smieszne i dziecinne. Idz do doradcy finansowego zaplac mu , a pozniej narzekaj ze tez cie wyciulal. Jak chcesz liczyc , to licz na siebie.
Dlatego ja słucham siebie i sprzedałem po 6,38 ( mogłem wcześniej ) Jestem na giełdzie od 14 lat milionerem nie jestem i nie będę . Wystarczy mi jak zarobię sobie dodatkową pensje w rok przy inwestycjach 10000 zł zysk co roku z dywidendami to około 2500 do 3300 zł . Na bankierze jestem długo i nigdy nie słucham ale wiem że są tacy co słuchają i później jest problem . mam kolegę w pracy co stracił mieszkanie bo czytał analizował i przyszła pandemia i wszystko poszło . dlatego mnie wkurza jak ktoś bez pojęcia bez rozmowy merytorycznej pisze o ile coś wzrośnie . Podajecie że teraz pojdzie do góry piszecie z sufitu że będzie po 9 zł .itp a nowi łykają i tracą . Bez pozdrowienia dla naciągaczy
Wyłącz się z tego forum i przestań irytować ludzi. Zajmij się otwieraniem, zamykaniem pozycji i Bóg jeden wie czym jeszcze. Nie wiem może nauką ortografii rysowaniem kresek itp. Masz cały czas parcie na udowadnianie swoich racji. Nic ci z tego nie wychodzi ale nie dalej się popisujesz. Piszesz o wyłączeniu sumienia na giełdzie a to już mówi wszystko o tobie i jakie przyświecają ci intencje. Dzisiaj kolejny raz dałeś ciała i co i nic. Jutro zaczniesz od nowa. Bo tak musisz. A ludzie czytają i dają się wciągać (kiedyś mnie też oszukano). No ale sumienie.....
Rząd kasy potrzebuje bo sprzedaż obligacji siadła. Przez dywidendę można szybko i legalnie wyprowadzić kase ze spółki a do tego podatek od reszty akcjonariuszy zgarnąć. Myślę że ostatecznie przegłosują na walnym
Gary nie dziwię się twojej flustracji, skoro tylko tracisz kase na giełdzie , słuchając głosu forum bankiera.
Przypomnij po ile masz Pgnig, po 7 czy więcej? Zacząłeś coś ostatnio merytorycznie pisać o swoich zakupach na giełdzie, o kolkach na Pgnig, Allegro, Jsw, Cdp.Wyszło szydło z wora jaki z ciebie jest ekspert gieldowy . Jeżeli gramy przeciw sobie, a tak jest skoro obstawiasz odwrotnie , miło mi jest w sytuacji kiedy przegrywasz, wtedy mam racje i wygrywam swój zysk,
sumienie idzie na bok w takiej sytuacji.
Tak samo jak na ringu, czy na wojnie, nie jest mi zal tej drugiej strony. Nie czuje też empati z tej drugiej strony np od ciebie , kiedy przegrywam. Każdy jest pelnoletni i odpowiada sam za siebie, uczymy sie na wlasnych bledach. Jeżeli tos myśli inaczej to jest zwykłym frajerem.
Jeszcze jedno, wyrażam swoją opinię, każdy mój sygnał kupna na Pgnig jak na razie był dochodowy, wystarczyło sprzedać w odpowiednim momencie.
Po drugie mówiłem Ci ze w złym miejscu rekomendujesz kupno jsw, Allegro i Cdp. Gary bądź szczery i obiektywny z faktami nie wygrasz.