Ale wiesz że sprawa jest w sądzie o udziały gps? teraz jeszcze dołącza pismo z prokuratury.Po mału miełą koła sprawiedliwości,ale tak jak już pisałem daje sobie 2 lata ,teraz juz rok i 7 miesiecy do 3 zł.Ja poczekam,pozbieram czas działa na moją korzyść.Kto nie chce czekac to juz pisałem oddaj i pa,pa teraz widze więcej cierpliwych i juz niechetie oddająpo 56 gr
Kto ci odda teraz akcje na dołku ??? Ludziska wiszą tu ze strata 40-80%, a teraz pojawia się światełko w tunelu (już drugie po post. o zabezpieczeniu) ze majątek wróci do spolki. Jeszcze pozostaje kwestia tzn opcji strategicznych…
difihuho, przypomnij wszystkim forumowiczów Satis co za osiął naganiał na GNB na wybicie pionowe w górę 29.04.br przy kursie ponad 0,3x zł?
29.04.br kurs spadł ponad 40%
i może przyjzyj sie np PKO gdzie akcje spadły przez miesiac o 30%- to pewnie tez moja wina,albo tuska.Mamy kryzys ,rzad atakuje banki to i cena do D.ale odbijemy.
Co za osiął difihuho naganiał przed 29.04 br. że GNB zacznie w tym dniu ruch pionowy w górę?
Co za osiął zapewniał, że wszystko jest przygotowane do ruchu pionowego w górę od 29.04.br?
PKO spadł 29.04.br. o 2,06%, a nie jak GNB prawie 40%
PKO notowania 41,53- 4 kwietnia 29,85- 10 maj Spadek prawie 30%
Cały sektor bankowy leci ,ale to juz wina Glapińskiego i bredni o tworzeniu funduszy dla kredytobiorców,a to ze GNB ma słaby akcjinariat i strachliwych inwestorów po 20 gr to tylko napedza spekulacje na tym walorze.
Przy tobie to człowiek dowartościuje się.
Tak "inteligentnego forumowicza" na bankier.pl nie znajdziemy.
Gościu ty chociaż nauczanie początkowe ukończyłeś?