• GDZIE JEST GARNEK !! Autor: ~aaaa [185.246.208.*]
    jw
  • Re: GDZIE JEST GARNEK !! Autor: ~xyz [178.36.25.*]
    fajnie sie nagania na spadki com ? :D generalnie tez to lubie ja umiem uwalic kurs spolki wpisami o 20-30% dreczac akcjonariat przez miesiac-dwa. Kwestia psychologicznego rozgrywania klientow jest bardzo wazna ;) + Miales szczescie ze trafily Ci sie spadki na szerokim rynku . Gratulacje udanego naganiania na spadki . Co nie zmienia faktu ze i tak jestes zerem inwestycyjnym jesli masz taki portfel jak pisales wczesniej :D
  • Re: GDZIE JEST GARNEK !! Autor: ~Znany [176.122.240.*]
    PRZY OKAZJI TEJ S RACZKI PIEKNIE WYRYSOWAŁO SIE USZKO I JEDZIEMY
  • Re: GDZIE JEST GARNEK !! Autor: ~aaaaa [185.246.208.*]
    Kiedy to ucho od garnka na 200 jeśli dobrze pamiętam
  • Re: GDZIE JEST GARNEK !! Autor: ~aaaa [185.246.208.*]
    jak mi się spadki na szerokim trafiły ? To przecież Ty wieścisz zagładę i karzesz kupować GOLD
  • Re: GDZIE JEST GARNEK !! Autor: ~Klops [77.252.207.*]
    Master of puppets uwala kurs o 30% wpisami na forum. Oszczędź nas mistrzu, błagamy. Przecież na forum tylko leszczyki siedzą i głównie dla beki. I oczywiście tacy, którzy zarządzają z niego wszechświatem.
  • Re: GDZIE JEST GARNEK !! Autor: ~mns [213.77.1.*]
    za głupi jesteś, żeby się tym zajmować- daj sobie spokój, bo powoduje to u ciebie frustracje i niepotrzebne emocje. Okiełznaj tzw. gadzi móżdżek odpowiedzialny za emocje
  • Re: GDZIE JEST GARNEK !! Autor: ~Znany [176.122.240.*]
    Rozumiem mns , że Ty nie do mnie rozmawiasz ? bo jakoś tak pod moim postem sie pojechałeć do gośćia od garnka ??????????????
  • Re: GDZIE JEST GARNEK !! Autor: ~mns [213.77.1.*]
    nie do Ciebie ..
    Tu jest zabawnie dlatego pisze :)
  • Re: GDZIE JEST GARNEK !! Autor: ~Xyz [178.36.25.*]
    prawda jest taka ze nas tutaj z 10 siedzi z portfelami pewnie od 10-60 tysiecy zlotowek w akcjach mennicy skarbowej i jest zabawa w kotka i myszke kto kogo ogra...ja za dlugo sie bawie na gpw zeby tego nie wiedziec jak wyglada handel na takich podmiotach. Pociesze was w poniedzialek najprawdopodobniej dadza taki raport ze wszyscy bedziemy zarobieni....tyle...chyba ze beda spadki na szerokim ale moim zdaniem akurat ten papier jest w tym momencie skrajnie wyprzedany i na szerokim osobiscie obstawiam lekkie zatrzymanie spadkow i chwilowy boczniak
  • Re: GDZIE JEST GARNEK !! Autor: ~abc [88.156.129.*]
    xyz poopowiadaj jeszcze jakieś bajki, bo póki co w miesiąc na mns jest -20% d; , a teraz piszesz że spadki to wina szerokiego rynku a przecież złoto miało być takie super i być odwrotnością rynku i lecieć w niebo d;
  • Re: GDZIE JEST GARNEK !! Autor: ~Odys [89.64.62.*]
    Nieładnie było ze strony Prezesa zapowiadać politykę dywidendową do końca marca, a tu prawie połowa maja i nie ma. Co prawda wiadomo, że to ma być i dywidendy mają być i do tego sute, bo jest z czego, ale "wiadomo", a "przyklepane na papierze", to jest pewna różnica. Spadki są chore na rynku. Ja dzisiaj dokupiłem nieco, bo tu jestem pewien zysku i chętnie posiedzę i do kolejnej dywidendy lub w ogóle na dłużej. Tu 200 zł jest zaledwie godziwą wyceną.
    Tu też mnie tyłek boli
[x]
MENNICASK 1,08% 74,80 2025-11-07 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.