wyjda odpowiednie infa, umowy z Tauronem i innymi firmami i wlasne farmy wtedy na 2-3zl w 1-2tyg pojdzie kursik czekamy cierpliwie sobie dalej i tyle.. :)
krotko na gieldzie siedzisz ja 15lat narazie byly tylko listy intencyjne i ogolne infa a po czyms takim nie urosnie, dopiero po konkretnych infach wystrzeli juz niedlugo obserwuj i sie ucz zachowania kursow spolek.. :)
Niepotrzebnie to dzis zlecialo nieładnie to wyglada, nie ma komu nawet szarpanać do gory az tak małle zainteresowanie?,Enea chce budowac male magazyny energi a tu juz sa.
Ja nikogo do niczego nie przekonuję. Ty dnia nie wytrzymasz bez naganiania na spadki, nawet piszesz o konkretnych poziomach do których rzekomo spadnie. Ale cieszę się że uważasz że moja polemika ma lepszą moc przekonywania niż twój żebracki lament:P
Nie wydaje mi się by ktoś tu wchodził pod szybki zysk w tydzień. Koń jaki jest każdy widzi, obroty mizerne, a OZE może się niedługo przebudzi, a może nie. Prawda jest taka, że jak ktoś chce mieć kilkadziesiąt tysięcy akcji o wartości 20k zł, to albo musi brać z prawej i podbić kurs o circa 10%, albo czekać 2 tygodnie z lewej z małymi koszyczkami aż nasypią. Taki mamy klimat.
Dawać spółkę prezesa o złotych bez pokrycia obietnic na 20gr. Jakie to były pomysły, dziękowanie na zaufanie i obietnice dobrze zainwestowanych pieniędzy pokazywali rakiety, albo ikonki z strzałkami wzrostowymi buhahh rzeczywistość zweryfikowała to w raporcie, zawiodłeś mnie Prezesie i te tłumaczenia do mnie nie przemawiają. Jedynie tu jestem po to, że jak już będą zamykać ten garaż z wózkiem widłowym to podbiją kurs, aby wyhuśtać jeszcze naiwniaków, a potem nurek.
Chyba ci się pomylili prezesi i trzech ostatnich zlepiłeś w jednego złotego cielca, którego możesz obwiniać za to że źle zainwestowałeś swój hajs, płaczliwa łamago. Kiedy wcześniej, bez względu na nazwę, ta spółka miała taką ofertę, własne produkty i regularnie kwartalne przychody ze sprzedaży w kwotach powyżej miliona? Twierdzisz że dwa lata tu gnijesz, to powinieneś wiedzieć:)))
To prezesi są winni? Ja znam wersję, że to ja, cewek i spekulant z bajkami o 26 zł, którzy niczym syreny, przebiegłe i niebezpieczne stworzenia, zwiodły swoim śpiewem biednych i nieświadomych marynarzy, płynących po wzburzonych wodach giełdowych z kapitanem "info" na czele:P
Myślałem, że będzie za tydzień sprzedawać, a tu już dziś pluje akcjami. 20tys akcji dzwiga kurs o 3%, 8tys sprzedanych - 5%. I tym sposobem codziennie niżej 20gr tuż tuż.
Tak, to sypie ten co wczoraj kupił, wczoraj ja go przekonałem, a dzisiaj ty XD Za część akcji, które sprzedałeś po 28 groszy powinieneś sobie zafundować dobrego terapeutę:D