• ICE CODE GAMES wypracowało w pierwszym kwartale 2022 roku ponad 276k Autor: ~head [89.64.49.*]
    http://www.newconnector.pl/ice-code-games-wypracowalo-w-pierwszym-kwartale-2022-roku-ponad-276-tys-zl-przychodow-netto-ze-sprze
  • Re: ICE CODE GAMES wypracowało w pierwszym kwartale 2022 roku ponad 276 Autor: ~Cyrk [37.248.172.*]
    A jakie koszty i zyski.....? He
  • LOL. Autor: ~Tadek [165.225.206.*]
    Jezu, a czym to wypracowali? Relegion? Deep blue? Te gry gówno zarobiły, to co zostało wypracowane jest stricte przez to co wypracował przejęty avatrix
  • Re: LOL. Autor: ~Ciekawy [31.61.185.*]
    Słuszna uwaga, czyli ice code nie ma w swoim portfolio żadnej gry która być coś znaczyła na rynku i zrobiło druga część czegoś co się nie przyjęło. Dziwna strategia rozwoju
  • Re: LOL. Autor: ~Waladek [147.161.170.*]
    Bo to ma trzepac kase na podbiciu akcji, i jest tematem dla KNF, a nie spolka zyskowna.

Ile zarabia programista brutto rocznie, 276k zarobku to moze pensja 2-3 ludzi.

A teraz policzcie ile bylo zebrane przy pozbywaniu sie na szczytach, ja wyliczylem ze okolo 12mln.

Wiec ma sie takich spolek 10 lub wiecej, gdzie siedzi Gorski jako prezes w kazdej z nich January pociaga za sznurki w tych samych 10, i robi sie przewalki puszczajac infa w swiat.

Matematyka nie klamie, szkoda, ze przeliczylem to kilka dobrych miesiecy po zakupie...

• Re: LOL. Autor: ~Tadek [89.64.66.*]
    To studio jeszcze nie zrobiło nic dobrego. Powiem więcej, to studio wypracowało na razie gówno gry. Deep Blue jest grą kompletnie z dupy. Kto jest targetem tej gry? Zagrałem w Relegion jak i w Deep Blue.
    Deep blue jest grą która kompletnie nie była przymyślana, nie wiem kto ma w to grać. Nie wiem na czym ktoś ma w to grać, bo gra się beznadziejnie i na androdzie i na PC. Nie ma funu, ani tym bardziej nie przyciąga.
    Relegion... Bez słów po prostu, gameplay do kitu, grafika do kitu, fabuła to po prostu żal.

Patrząc na te gry i na to w jakim stanie jest demo Hard West 2, ja się osobiście nastawiam, na to, że cena akcji spadnie do 10-20gr i o to będzie dobra cena żeby wejść i patrzeć ile firma wypracuje przez następne 5/10 lat. Na ten moment, ta gra generuje miliony strat i beznadziejne gry a wyceniona jest na tyle, że wydawałoby się że jest chociaż profitowa, a jest wręcz przeciwnie.
[x]
ICECODE 0,00% 0,41 2025-10-09 15:27:52
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.