Jezu, a czym to wypracowali? Relegion? Deep blue? Te gry gówno zarobiły, to co zostało wypracowane jest stricte przez to co wypracował przejęty avatrix
Słuszna uwaga, czyli ice code nie ma w swoim portfolio żadnej gry która być coś znaczyła na rynku i zrobiło druga część czegoś co się nie przyjęło. Dziwna strategia rozwoju
Bo to ma trzepac kase na podbiciu akcji, i jest tematem dla KNF, a nie spolka zyskowna.
Ile zarabia programista brutto rocznie, 276k zarobku to moze pensja 2-3 ludzi.
A teraz policzcie ile bylo zebrane przy pozbywaniu sie na szczytach, ja wyliczylem ze okolo 12mln.
Wiec ma sie takich spolek 10 lub wiecej, gdzie siedzi Gorski jako prezes w kazdej z nich January pociaga za sznurki w tych samych 10, i robi sie przewalki puszczajac infa w swiat.
Matematyka nie klamie, szkoda, ze przeliczylem to kilka dobrych miesiecy po zakupie...
To studio jeszcze nie zrobiło nic dobrego. Powiem więcej, to studio wypracowało na razie gówno gry. Deep Blue jest grą kompletnie z dupy. Kto jest targetem tej gry? Zagrałem w Relegion jak i w Deep Blue.
Deep blue jest grą która kompletnie nie była przymyślana, nie wiem kto ma w to grać. Nie wiem na czym ktoś ma w to grać, bo gra się beznadziejnie i na androdzie i na PC. Nie ma funu, ani tym bardziej nie przyciąga.
Relegion... Bez słów po prostu, gameplay do kitu, grafika do kitu, fabuła to po prostu żal.
Patrząc na te gry i na to w jakim stanie jest demo Hard West 2, ja się osobiście nastawiam, na to, że cena akcji spadnie do 10-20gr i o to będzie dobra cena żeby wejść i patrzeć ile firma wypracuje przez następne 5/10 lat. Na ten moment, ta gra generuje miliony strat i beznadziejne gry a wyceniona jest na tyle, że wydawałoby się że jest chociaż profitowa, a jest wręcz przeciwnie.