Dnia 2022-05-10 o godz. 11:53 ~DrMajk napisał(a): > Wiesio ty nie masz co robić na pionek 30hektarow grubego do skoszenia, ma byc 3mm długości bo inaczej zuzie gryzie w pupę.
Nie bój nic Majkuś, pójdę na całego, dam z siebie całe 30%. Tylko nie srajta po krzakach jak ostatnio.
Paczyłem na twojom 18 letniom rdzewiejoncom oktawie w tedeiku z nazwom Zuzia i siem dziwiłem rze ten żench czasem jeszcze jeździ nie tylko na lawecie. Gruby muwil że bank chciał jom zajonć za twoje długi po stratach na gazowej kupie, ale komornik odstompil od egzekucji twierdzonc że nic nie warta.
Nie ma mnie w pracy i nie bendzie. Powiedziałem Grubemu, że nie bende pracował w jego ogrodzie z Majkiem jako moim pomocnikiem od roztrząsania obornika i innych prostych prac, bo fszysko knoci. A Gruby że nie morze pomocnika ogrodnika wywalić z roboty bo ma na Grubego chaki. No to siem zwolniłem, niech se Majk kosi norzyczkami, bo traktorka opsłurzyć nie umie.
Wiesiu ostszegam,jeszcze wiele wody w twoim kiblu upłynie zanim znajdziesz coś lepszego.
W dodatku mogles podglądać zuzie na golasa przez 3 metrowy rzywopłot.