26 a 28 pod warunkiem że pandemia znów wyskoczy. Moim zdaniem spółka jest dobrze zarządzana ma sowite przychody i zyski płaci dywidende, ma dobry pijar a przy tym działa w ciekawym sektorze geny to przyszłość a ja w tej przyszłości mam zamiar uczestniczyć...
Witam.Widzę że tu nadal słabiutko i bez większych perspektyw.Cóż,przestrzegałem dawno temu.A co do meritum.Spółka będzie się dalej rozwijać i generować wysokie zyski.Niestety squeeze też będzie trwać dlatego ode mnie niestety jedynie 9-11 zł.
Jak je sobie mazaczkiem narysujesz chłopczyku.Tak samo możesz sobie zrobić miło,jak klikając samemu łapkę pod swoim postem.Siedzisz tu w błędzie od miesięcy,wielkim błędzie a z kursem bez zmian.Ciągle spada.Napisz chociaż jaki będzie kurs na koniec roku,miną kolejne miesiące a skala twojego błędu tylko się powiększy.
Nigdy nie dałem sobie łapki pod własnym postem. Nawet nie wiedziałem że się tak da. Twoja ponowna obecność i opieszałość po tak długim czasie potwierdza że coś jest na rzeczy. Zysków życzę