• Kierunek jest tylko jeden Autor: ~TJ [91.233.250.*]
    Zwłaszcza jak pinokio przerzuci koszta pomocy kredytobiorcom na banki a do tego zmusi je do podniesienia oprocentowania lokat. Banki teraz super zarabiają w dużej mierze dzięki temu że "okradają" klientów którzy mają u nich lokaty. Stopy procentowe już kilka razy podnoszono a oni ani razu nie podnieśli oprocentowania lokat i za to chcę się zabrać pinokio.
    Czas poszukać alternatywy.
    Tylko jaka branża może być ciągnięta do góry?
  • Re: Kierunek jest tylko jeden Autor: ~Ksiegowy [188.146.131.*]
    Pewnie gaming ruszy. Szykują się premiery. Sonka w maju wypuszcza premierę i ciekawie jest opisana na forum. Poczytaj
  • Re: Kierunek jest tylko jeden Autor: ~Sonek [193.9.112.*]
    Do tego na wykresie zaczyna pojawiać się sygnał, że papier jest wyprzedany i przy dobrej premierze wróci na dwie cyfry. Sonka może zaskoczyć.
  • Re: Kierunek jest tylko jeden Autor: ~pozdro [213.134.184.*]
    nic nie ruszy WIG-20 w lipcu 1410 pkt Pis zostawia Polskę w ruinie i pod idzie gra
  • Re: Kierunek jest tylko jeden Autor: ~TJ [91.233.250.*]
    WIG20pewnie nie ruszy, też tak myślę i to mnie wkurza bo mam kilka pozycji że stratą. Chyba trzeba spróbować szczęścia na NC.
    Poczytałem o wspomnianej przez kogoś tu spółce i kupiłem mały pakiet. Wydaje mi się że dobrych wiadomości i zdarzeń w najbliższym czasie ma być tam sporo a to powinien być powód do sporego UP.
  • Re: Kierunek jest tylko jeden Autor: ~uodjazd [178.42.113.*]
    Dzięki za fajny typ. Da zarobić w maju i czerwcu.
    Sami prezesi mocno wierzą w ten tytuły bo pożyczyli spółce spore pieniądze, aby pomóc w wydaniu.
    Sonka nie kończy się na Farm Tycoon, potem kolejne premiery. Następna już w czerwcu. Naprawdę ciekawy rok przed nimi.
[x]
SANPL 0,28% 504,60 2025-11-07 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.