Dlaczego w drugiej części dnia obrót umarł? Czy jest to tylko spółka spekulacyjna? Przesledziłem ostatnie espi, dane finansowe itd. spółka ma rating AA+ a mimo wszystko jakoś słabe zainteresowanie...
Spokojna Twoja rozczochrana, jeśli Ci się nie spieszy to predzej czy pozniej zarobisz. Spolka mega perspektywiczna, ciagle wpadaja nowe poważne kontrakty, branża przyszlosciowa... predzej czy pozniej bedzie tu gruba jazda w górę. Niestety małym minusem jest wolumen obrotu bo jak ktoś chce sobie szarpnąć poważniejszy kawałek to od razu wskakuje na widły bo arkusz pustawy. Tu dopiero trzeba pozbierać żeby było czym grać. A zasięg.... wcześniej akcje były już powyżej 4zł po mniejszych infach wiec z pewnością przed nami w niedlugim czasie nowe historyczne maksima... trzeba jeszcze tylko jeszcze ciut poczekać i łapać jak troszkę opadnie. PS. Podobna sytuacja jest na Vercom, tam też mega perspektywy i grube infa a kurs jeszcze stoi
No właśnie zauważyłem. Szarpnąłem 10 k pkc i od razu widły przebiło xd czytam cały dzień o spółce i zostanę na dłużej. Jak będzie spadać w przyszłym tygodniu to na pewno coś jeszcze szarpne :) dzięki