• jestem załamany !!!!!! Autor: ~Andrzej [79.184.208.*]
    co się dzieje z tą spółką ??????
    J.Ciszewski mówił , że to jego oczko w głowie ????? i co z tym oczkiem ????

kiedy ktoś potwierdzi - czy ta spółka działa i jakie ma perspektywy

- ja zainwestowałem - przy 0,38 zł , jest 0,09 zł (obecnie 90 groszy)

czy ktoś może podać jakieś informacje, co do planów dotyczących terapii???????

Dobrze by było usłyszeć coś na ten temat najlepiej od samego Januarego Ciszewskiego !!!!!!!!!!
  • Re: jestem załamany !!!!!! Autor: ~Meth [79.110.204.*]
    Przecież January wszystko powiedział -> covid, sądy, wojna -> w pewnym momencie już bulgotało ale ruskie zakręcili gaz, płomień zgasł i przestało bulgotać. A tak na poważnie to standardowa porada - uśrednij jeśli możesz (teraz łatwo) bądź czekaj. Popatrz na spółki z new connect napompowane w 2020 gdzie są dzisiaj. All In zjechało z 35zł na 2zł, CLC ze 100zł na 10zł. U nas nie jest źle :)
  • Re: jestem załamany !!!!!! Autor: ~Felix [37.30.44.*]
    Gruby Cię nie kłamał to jest jego oczko - kakaowe oczko , w które wyru...l wszystkich
  • Re: jestem załamany !!!!!! Autor: ~Lolo [5.173.97.*]
    Spokojnie, będzie dobrze. Trzeba zawsze patrzeć na akcjonariat. Oni nie mogą sobie pozwolić na straty. Jak nie ongeo, to coś innego bedzie.
  • Re: jestem załamany !!!!!! Autor: ~Felix [88.156.140.*]
    A jakie oni mają straty ? Przecież te akcje obejmowali za jakieś grosze
  • Re: jestem załamany !!!!!! Autor: ~Szeryf [31.201.77.*]
    NIE DAC SIE NABRAC NA TEGO POCIESZYCIELA ZAWSZE SIE POJAWIA JAK ROBI SIE CORAZ WIEKSZE BAGNO POJAWIA SIE TU OD 3 LAT JAK CISZEWSKI TONIE CORAZ NIZEJ..ON ZAWSZE POCIESZA..NIE DAC SIE NABRAC .MYSLEC SAMODZIELNIE .CO ROBI SPOLKA ?? NIC ..MA AKCJE INNEJ SPOLKI .WIEC Z CZEGO TO MA ZARABIAC ??
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [82.177.70.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: jestem załamany !!!!!! Autor: ~Stach [95.90.182.*]
    Problem w tym, że czasy Januarego się już skończyły. Nikt nie inwestuje już za nim, nikt nie wierzy w te wszystkie spółki wydmuszki jakie pompował dotychczas. Wystarczy spojrzeć w jego portfel spółek... wszystkie praktycznie to jedno wielkie dno . JRHolding, iceCode, Berg, varsav, vrfactory, jwa... mógłbym tak wymienić w nieskończoność. January tworzy fikcje i dzięki temu dorobił się wielkiej kasy. Obstawiam ze zaraz zniknie z rynku i tyle go widzieliśmy jak i nasze inwestycje.
[x]
SYNERGA 0,00% 0,78 2025-10-09 16:11:47
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.