Według mnie należy szukać przede wszystkim okazji do wzrostów podczas czerwonego, szerokiego rynku.
To pozwoli zarobić podwójnie!
Okazji takich należy szukać m.in. w ustawach/ nowelizacjach czy sytuacji geopolitycznej świata.
Nie wiem czy wszyscy sobie zdają sprawę, ale jutro wchodzi w życie nowelizacja o uprawie konopii.
Spółką, która ma najatrakcyjniejszy stosunek ryzyka do potencjalnej stopy zwrotu (wynoszącej kilkaset, a nawet kilka tysięcy %!) jest Hemp.
Oprócz tematu konopii, spółka prowadzi jednocześnie kilka tematów, które przy puszczeniu odpowiednich espi - jak spółka pokazała w przeszłości - generują bardzo duże obroty i wzrosty. Wszystko to, od przyszłego tygodnia może spowodować bardzo duży ruch spekulacyjny na tej spółce.
Wg mnie dzisiaj jest ostatni dzień na zakupy.
Na Hemp faktycznie może być bardzo ciekawy przyszły tydzień pod ustawę i raport oraz nadchodzące espi, a spółka już niejednokrotnie pokazała, że spekuła potrafi nieźle podbić kurs, więc takie 500-1000% mnie wcale nie zdziwi tak na prawdę
O widzę starego kolegę. Pantaran jeśli szukasz czegoś co da zarobić w maju zapraszam na Sonka duża premiera gry 27.05 i kilka tytułów w drodze na 2022.
Ale to podrabiany pantaran :-)
Oryginał dawno się nie pokazywał.
A ta Sonka czemu taka wyjątkowa?
Myślisz że ta premiera wypali?
Może inaczej, czy da nowe życie spółce?
Widać po piątkowej sesji (+16%), że coś jest na rzeczy. Zwiększone obroty do tego
- 7 maja została nowelizowana ustawa o konopiach
- finalizacja umowy o import surowca farmaceutycznego pochodzenia konopnego zawierającego ponad 0.2% THC
- finalizacja Dronabilonu
- platforma B2B.
Generalnie jest pod co grać, chyba lepszy wybór od 1solution, bo tutaj raczej żadnej pompki nie będzie - No może jutro +10% i potem zjazd.
Jak zrealizują 50 procent z tego co zapowiadali przez ostatnie dwa lata. To się zastanowię. Narazie marnują kasę bo nie kończą projektów. Ja to tak widzę wypuszczają info jest podbicie kolega kolegi wychodzi ubiera tych co wejdą na górce. A następnie kolejny projekt pójdzie do szuflady.
Ładnie zebrali - A/D pokazuje akumulację, a MACD wygenerował sygnał kupna - będzie ciekawie na HEMP, pewnie espi dzis lub na dniach, wiec moze byc problem z kupnem!!!