O tankowaniu piszecie już od kilkunastu groszy i ciągle w dół, tankowanie było nawet po 20gr. Później niżej. Było po 15 to naganiacze, że za 10gr ładują, teraz mam 7gr z hakiem i co? Jak odpukać spadnie niżej to też będzie, że lepiej bo idzie tankować?
KTOŚ TO WYWALA, inaczej by nie spadało. Obserwuję sesje od wielu dni i z prawej praktycznie nikt się jie kwapi kupować, tylko każdy niżej się ustawia, tyle.
I żeby nie było. Mam wrzucone tutaj dużo pieniędzy i zaczyna mnie mrowić jak widzę dzienny kurs...
O przepraszam, ale jesli obserwujesz kurs od wielu dni to dobrze wiesz ze w ostatnich 3 miesiacach mielismy co najmniej kilka zrywow po kilkadziesiat procent w gore, zarobic sie zdecydowanie dalo. Poza tym spojrz na wolumen, przeciez ten obecny to smieszny zart. Wiem ze palisz sie do wzrostow, kazdemu byloby to na reke, ale mamy taka sytuacje na rynku a nie inna wiec trzeba byc cierpliwym. Ja od przejecia Polymertechu jestem zupelnie spokojny
Akurat tak się składa, że moja średnia była 15gr, więc miałem minimalny zysk przez chwilę, kiedy nagle zaczęło rosnąć. Później dokupowałem po 8gr i mam średnią 11,5gr więc niestety ani razu nie zarobiłem, bo jestem na tej spółce ponad 2 lata i kupowałem o wiele wyżej. Łatwo się mówi jak się wpadało kupować poniżej 10gr :)
Uwierz, niełatwo sie mówi. Pierwszy pakiet brałem ponad 30 groszy. Od tamtego czasu mocno uśredniam, ale w obliczu ostatnich akcji jestem bardziej spokojny niz kiedykolwiek. Cierpliwosc jest kluczem
Jest kluczem, ale za 2 lata ktoś też powie "czekaj" Średnia a średnia to różnica. Wpakowałem tutaj dużo, bo wierzyłem, że będzie ok, nie pakowałem po 99gr bo bym teraz był bankrutem. Każdy by chciał, żeby kurs był wyżej. Gdybym wpakował choćby 30tys to luzik, ale wpakowałem kilka razy tyle :)