Bo tam są spekulanci a tu są leszcze. Jeden jedyny raz po połączeniu pociągli kurs i to zbierał prezes, żeby mieć większość głosów. Od tego czasu nie było tu nikogo. Spekuła była na h4f i Cwa.
To zbij piątek z elitą hakowiczów. Nie pozdrawiam. Konstruktywna krytyka boli oj boli wszystkich. Wakacje się zbliżają, a hajsu nie ma. Pozostaje mamrot na balkonie albo działce, nie zakładam, że ktoś ma dom z takich leszczów.
To w końcu sam jesteś hakowiczem, skoro tak nazywasz posiadaczy akcji, czy golasem, który się wytrzepał w dołku? Zmieniasz zdanie z godziny na godzinę. Jak już się tyle tu "bezinteresownie" produkujesz, to bądź chociaż spójny w tym co piszesz:P
oj leszczu prawda boli Każdy na tym forum wie jakie dno sobą reprezentujesz i nikt nie jest zainteresowany twoją "merytoryką" ps. a jak tam twoja tłusta stara? rozpuszczona już po wsi i musi klienteli szukać po innych wiochach i wśród jeszcze większych żuii?
Olejcie go. Co do klastrów- to pokazuje ze Pan Lasek i Minutor naprawdę wiedza co robią, efekty przyjda, cierpliwie czekac. A trole będą, niech robią swoje. Klastry rusza to im zrzeknie mina a prawo zmienia się na korzyść właśnie klastrów rnergi i wysypie się tego niebawem jak grzybów po deszczu. Minutor różniąca z gminami za wczasu wiec ekstra
Ja nie ubliżam tylko piszę prawdę pustaku buhahha Jak ty musisz być sfrustrowany, że non stop piszesz bzdury które sam tylko wierzysz i wszyscy mają z ciebie polewkę na maxa
Idź chłopcze może do tych swoich "inwestorów" na clc, szczególnie tych co kupowali za ponad 100. A o moje wakacje się nie martw i lepiej sobie zważaj z wycieczkami słownymi. Powiedziałem ci wprost, idź sobie gdzie indziej. Nie musisz w każdym wątku robić chlewu.