buhahaha a mogłeś oddać swoje 10 akcyjek po 40 i by się twoja stara nie musiała puszczać na wsi. Moglibyście żyć za te 5% cały rok i nie musiałaby dawać żulom za spleśniały chleb
https://www.bankier.pl/forum/temat_re-firma-facebookowa,53259923.html Oddałeś po 38? Tydzień temu twierdziłeś że po 40. A w marcu pisałeś przy 31 że wywaliłeś i idziesz na Solarinov... Masz linka wyżej. Kompromitujesz się, mitomanie.
Spadki są tak samo nieuniknione jak wtedy gdy wywaliłeś akcje w dołku:P Swoje przemyślenia poparłeś czynami. Od tego czasu ponad 30% do góry:D Dopiero maj się zaczął, a ty już masz w kieszeni tytuł niekwestionowanego leszcza rokuXD
Przecież jestem spokojny i mam z ciebie bekę:P Gdybyś przyjął stratę z godnością i poszedł szukać szczęścia gdzie indziej, to byłbym spokojny i milczący, ale darcie łacha z golasa, który wywalił na dołku i teraz kombinuje jak kupić taniej, to nie tylko przyjemność ale i obowiązek:D
Chyba mi nie powiesz, że za czasów MJ i H4F czy CWA były tu lepsze fundamenty? Kurs był lepszy, ale w 2020 nawet małpa, która potrafi nacisnąć przycisk "kup", mogła zarobić krocie na giełdzie. Spółka ma produkty, zaplecze i kontakty, przychody ze sprzedaży dobre 10x wyższe niż w poprzedniej działalności, zaczyna wchodzić "na salony". Szkoda że rynek tego jeszcze nie docenia. Może to ja naiwnie wierzę w odwrócenie trendu, a może ty w nowy dołek. Czas pokaże. Cieszę się że można też z tobą jednak wymienić zdanie jak z człowiekiem. Co złego, to nie ja:P