• Kurs vs. alko Autor: ~Frank [190.2.131.*]
    Wygląda na to że piliście na darmo ?

Idzie na 47 ?
  • Re: Kurs vs. alko Autor: ~Lutek [188.147.37.*]
    Rynek ma zawsze rację! Skoro spada to znaczy ze wyniki są słabe a perspektyw brak.
  • Re: Kurs vs. alko Autor: ~Czemp [37.248.167.*]
    No i masz rację. Niestety do grajków to nie dociera. I piją za spadki ? Taki akcjonariat
  • Re: Kurs vs. alko Autor: ~Mewa [178.214.20.*]
    Jest tu jeszcze ktoś nas plusie? Ja jestem psychicznie przeorany jak widzę spadki po takich dobrych wynikach. Ludzie... dodajcie trochę otuchy bo miała być to moja inwestycja na lata ale widzę że nic z tego dobrego nie będzie. Jest sens tu dalej siedzieć??
  • Re: Kurs vs. alko Autor: ~dontworrybehappy [83.28.236.*]
    Mewa: no właśnie tak myśli większość, dlatego spada. Zdecyduj, czy chcesz robić tak, jak większość, czy tak jak Ci mówi Twoje rozeznanie. Moje mówi mi, że papier jest tak samo dobry albo lepszy jak po wynikach 2021. Ja trzymam. Jak ktoś jest niecierpliwy niech sprzeda i wsadzi w coś co lubi wększość. Polecam węgiel, np. JSW. W Polsce teraz ma przyszłość, ale nie wiadomo, jak długo.
    Słuchaj ostatnio nie wiało więc spadało a od jutra ma trochę wiać więc będzie trochę rosnąć. Tutaj jest dość prosta sprawa i analiza fundamentalna ani analiza techniczna nie działają. Tutaj mamy dobrych anali i oni już to dawno zauważyli i teraz Realista podobno nawet z trader21 będzie książkę pisać Głupi inwestor XXI wieku. Choć może być też trup w szafie bo to aż nie do wiary. Ale Wg mnie guma w gaciach zaraz pęknie i lecimy na nowy szczyt. Choć jak to mówi prawdziwy anal jutro będzie albo rosnąć albo spadać. A50/50
    Normalnie bym kasował 1000 zł za takie porady inwestycje ale widze że potrzebujecie pasterza więc narazie robię to jako gest dobrej woli żebyście się czego nauczyli i pojmali.

Docencie to a droga dla waszej wolności finansowej zostanie otwarta.

Ostatnio jest taki żart że puka para osób do drzwi i mąż mówi do żony:
    No nie znowu jechowi... Otwiera drzwi a gościu mówi:
    Dzień dobry przyszliśmy porozmawiać o fotowoltaice :D

Dobre nie ?
  • Re: Kurs vs. alko Autor: ~Czopek [37.248.165.*]
    Ogólnie widać że zarysowuje się formacja nietoperza więc szykuje się wybicie pod kątem 45% od osi odciętych. Zaciskać pośladki bo będzie zwrot i burtą w prawo.
    Jabadabadu
  • Re: Kurs vs. alko Autor: ~Realista [31.0.69.*]
    Chyba guma w gaciach pękła, a przecież poziom 47 zł jeszcze nie był testowany.
  • Re: Kurs vs. alko Autor: ~47 [37.248.161.*]
    Ubrani WYSTOMP w dwu szeregu zbiórka.
[x]
PEP -3,12% 55,80 2025-11-07 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.