Panowie sprzedawać na PKC bo nie ma się co siedzieć z Akcjami które was bolą .
Nawet cudze akcje was bolą .
Wasze dobre serca dbają o moje Akcje .
A ja jestem pasjonatem Akcji spółek które trolle uważają za przegrane .
Pozdrawiam Trolle czego się boicie że tyle w was determinacji by pisać takie wypociny
Problem w tym że tu nie ma troli tu już nikt nie pisze tu już nikogo nie ma hehe ... Zostałeś tu sam z marzeniami. Buhahaha a dzisiaj o 11.00 zobaczysz ile są warte twoje marzenia hihi
"Analityku" bierz każda ilość i ciesz się z grosika, bo tam dojdzie Dziś już będziecie mieć 2 z przodu. Bliżej twojego celu. Tak się zdobywa doświadczenie życiowe w twoim przypadku sporo za to zapłacisz. Są bankruty, które jeszcze spekulacja można pograć, ale to nie będzie PBG. Tu nie ma kompletnie pod co grać nawet fałszywie. Po prostu nie ma na czym zbudować niby pozytywnej historii.
Dnia 2022-05-10 o godz. 23:45 ~zygfryd napisał(a): > ja zdobywałem na BIG Banku , żaden z Was nie wie co to jest
Hola, Hola, Kolego, BIG zawsze wystawiał zlecenia w milionach, aby było +10% lub -10% a przeważnie bez transakcji, a cena i tak się zmieniała ! /w tamtych czasach składało się tylko PKC, a kolejki w BM były po kilkadziesiąt osób, a zlecenia były składane ręcznie/. Dziś na zysk, mówi się "waciki", a wówczas pytanie było, ile "dziś Polonezów" !
Dnia 2022-05-11 o godz. 07:30 krosno2020 napisał(a): > Dnia 2022-05-10 o godz. 23:45 ~zygfryd napisał(a): > > ja zdobywałem na BIG Banku , żaden z Was nie wie co to jest > > Hola, Hola, Kolego, BIG zawsze wystawiał zlecenia w milionach, aby było +10% lub -10% a przeważnie bez transakcji, a cena i tak się zmieniała ! /w tamtych czasach składało się tylko PKC, a kolejki w BM były po kilkadziesiąt osób, a zlecenia były składane ręcznie/. Dziś na zysk, mówi się "waciki", a wówczas pytanie było, ile "dziś Polonezów" !
Chyba BIG, Elektrim, Kable, Uniwersal i chyba Próchnik, jak mnie pamięć nie myli.