Mam 20 tys akcji i tyle samo pp ale na nic się nie zapisywałem
Jak przepadną to oznacza ze płacąc 20 tys zł miałbym 30 tys akcji czy dobrze liczę ze umoczyłem po dzisiejszym kursie 25. Tys zł?
20 tys praw poboru =30 tys nowych akcji . za każdą akcję płacisz złotówkę to musiałbyś zapłacić 30 tys zł. Od 10 do 12 maja zapisy dodatkowe na nieobjęte akcje . możesz przed 10 maja zgłosić chęć objęcia nieobjętych akcji nowej emisji w tym moich 120 tys . Wejdż na stronkę skotan.sa i poczytaj o emisji .
Dokładnie
Teoretycznie te 30 tys akcji dzisiaj jest warte prawie 45 tys
Ale to liczenie głupiego
Weź też moje 90 tysi nieobjętej emisji
Nie dam już nawet złotówki na oszukańczy zarząd i właścicieli skotana
Akcjonariusze nic dla nich nie znaczą, to tylko dawcy kapitału
Jezeli taki jest poziom inwestorow na GPW to no comments. Nie, nie moze sie kolega powyzej lub kolega post nizej zapisac na emisje uzupelniajaca. Wystarczy tylko nauczyc sie czytac ze zrozumieniem. Kto sie nie zapisal na nowe akcje to juz jest musztarda po obiedzie. Majowe zapisy uzupelniajace sa tylko dla osob zaproszonych przez zarzad czyli nie dla takich co pisza te smieszne posty. Wszystko jest opisane na stronie www lub w prospekcie, widać za trudne jest zrozumienie slowa pisanego dla wiekszosci
Filip - nie dziw się, ze padają takie pytania skoro na koncie wiszą te akcje. Swoją drogą - po Twoim wpisie widać, że z niejednego pieca chleb jadłeś więc pozwolę zapytać - objąłeś swoje PP?
Dnia 2022-05-04 o godz. 09:15 ~fred napisał(a): > hi ho ha idzie wielkie ha ha ha
fred poszukuje mariana ,xxxx , zaraz ,i skotka i innych naganiaczy na 0,50 ,080 zl cos sie nie udzielaja swoja robote dla zarzadu wykonali ,albo sie co niektorzy lecza z zawisci ?????