Państwo nie ma się czym dzielić bo na własne życzenie zablokowało sobie 700 mld z uni ... Pbg jasno napisało w liście jaki jest dalszy plan. Sprzedaż skalara zrealizowana teraz sprzedaż pakietu Rafako które pewnie po 20 mają się zrealizuje później podzielenie się kasa pod stołem i podziękowanie akcjonariuszom że byli do końca hahaha oczywiście akcjonariusze mali czyli my już nic nie dostaniemy bo braknie dla nas sianka hihi ... I to byłoby na tyle to takie proste... No niech mi ktoś napisze jeszcze że została deweloperka na Ukrainie buhahahaha ... TO KONIEC. w środę czyli jutro rynek to zweryfikuje i pewnie otwarcie -20% czyli jakieś 3grosiki ENDE FINITO . osoby które liczyły na cud i kupili miliony akcji po prostu z nimi zostaną a po roku znikna im z konta tak jak zniknęły z kont akcje KREZUS . i nikt nie pytał nikt nie sądził nikt nikogo nie ścigał. Ludzie zostali okradzeni w imię prawa. Amen
Frustrat Mustafi, nadal nie może wyleczyć się z błędu, jakim była sprzedaż akcji. Zestrachał się i teraz wypisuje brednie, a wystarczy sprawdzić, co pisał jeszcze dwa miesiące temu, jaka to świetlana przyszłość PBG. Co się zmieniło przez te dwa miesiące w spółce NIC! Treści przekazane w liście są znane od miesięcy. Zmieniło się u Mustafiego. Sprzedał akcje spółki i nie może tego przeboleć.
No zgadza się sprzedałem za 5 gr teraz poczekam na 2 gr i odkupie od was po czym ponownie sprzedam wam na podbiciu to takie proste szczególnie na tej spółce. Wszystko przewidywalne. JUTRO 3GR??? hehe do czasu aż sprzedadzą pakiet Rafako bo wtedy nie zostanie już nic do opylenia. Amen
Jak nie jak tak. Chyba masz wszystko napisane w komunikatach. Dogadają się zrealizują krok po kroku swój plan i po akcjach. Muszą to zrobić żeby wygasić całkowicie spółkę podzielic się milionami ze sprzedaży i do widzenia gieldo. Przynajmniej nie będzie ich ścigało CBŚ będzie wszystko zgodnie z prawem. Przecież to już trwa. Skalar już sprzedany . Teraz czas na Rafako. Przecież to nie moje wymysły tylko masz wszystko w komunikatach a nawet ostatnio w liście prezesa do akcjonariuszy. ENDE . Jutro zobaczysz moc papieru buhahaha obstawiam 3 grosiki. Pozdrawiam. I życzę milionow
To samo powtarzają w komunikatach od lat i ..... nic nie sprzedają. Skalar to nie Rafako, które wyrasta na najważniejszą spółkę energetyczny ą w Polsce. Napisz szczerze, sprzedałbyś teraz akcje Rafako? No właśnie, to czemu ma to robić PBG?