Ok „Chłopcze” widzę że trzeba wdrożyć matematykę dla podztawówki ( nasz kraj wymaga specjalnego traktowania obywateli) otóż od 2 maja cena gry RB2 oraz Arise wynosi odpowiednio 15$ i 10$. Z matematyczego pkt widzenia jeśli dodamy do siebie 2 liczby 15 i 10 wyjdzie nam 25$. Od 2 maja do 8 maja to jest 6 dni. Jeśli pomnożymy 25$ x 5 000 kopi x 4,3 z obu gier każdego dnia z miejsc aktualnie zajmowanych to mamy okolo 0,6mln kazdego dnia x 6 dni. Mam nadzieje, źe teraz „dzieci” rozumieją to proste rôwnanie, jeśli nie polecam zmienic liczydło na zaawansowany kalkulator lub wykupić kilka lekci u korepetytora. Inwestorzy, pozdrowienia
Z arise masz rację, ale ile Rb2 sprzedaje sie w cenie 14.99 tego to nie wiadomo i nie polegałbym na rankingu. Juz ostatnio RB2 bylo w 1 kwartale przez 2 tyg a jakoś rekordu przychodów nie było.
Pozdrawiam
Tak?? A na podstawie czego twierdzisz, że nie było jakiś dowód? Ja mam fakt o rekordzie w top 16, o czym pisze raport Vvda! Ranking na stronie Nitendo jest prawdziwy!
Dziwne że nie pochwalili się rekordem przychodów jak już nieraz tak robili. Zobaczymy raport i bedzie wiadomo.
PS. Sprawdźcie czemu Qubic przepisał 3 gry na konto Untoldów Dex, Badland i Blazing
Qubic to nie Simfabric.. Tu nie ma ESPi co dwa dni.. Człowieku. Mówi ci coś fraza "Grupa kapitałowa"? Qubic wydaje za chwilę Everdream.. Co zapewni eleganckie przychody spółce na co najmniej kilka lat bo szeroko pojęte "everdream valley" będzie rozwijane a w zanadrzu jest deweloper izraelski i umowa na wydanie kilku jego gierek... Tak więc Qubic może w ramach grupy robić roszady jak chce i jak sytuacja tego wymaga...