Tu jest taka sytuacja ,że warto obserwować i dobierać. W momencie pozytywnych decyzji dla spółki , będzie za pózno , bo Ci którzy będą mieli dostęp do info , wywindują kurs momentalnie bardzo wysoko .
Dobieracie, dokupujcie . A wiecie chociaż jak się robi taki zysk? Otóż jednym, a właściwie dwoma ruchami długopisu. Zysk za 2020 był -270mln a za rok 2021+270mln. Raze to ZERO i tyle jest warta ta wydmucha. Dymają was chłopcy od Janka i cioci. Zadowolenia z inwestycji życzę.
Czyli spóleczka czyściutka,bez zobowiazanń idealna pod przejęcie.W perspektywie za jakiś czas powrót GPS i zwrot kasy od poprzedniego zarządu.Akcje groszowe i wcale nie zdziwię się jak będzie scenariusz z Merita
A ty swoje ,jak ja mam ochotę na jabłko to ty,który ich nie lubi powie że,po co je kupujesz. Idź do swojej piaskownicy ,za Twoje dobre rady???dziękuję!!!!
Otóż jednym, a właściwie dwoma ruchami długopisu. Zysk za 2020 był -270mln a za rok 2021+270mln." I tak sobie ,każdy biegły rewident to podpiszę . Przestań pieprzyć głupoty. Ponad rok trwało postępowanie upadłosciowe.W efekcie spółka wyczysciła finanse i mogła zrobić odpis.
Mieć twoje umowne zero , czyli 1,4 mln, zamiast 270 mln straty to jest cholerna róznica. Pozatym dalej nie bierzesz pod uwage udziałów w Satis GPS i 18 mln wyprowadzonej kasy. Przyznaje , faktycznie napisałem na wyrost , ale to nie zmienia faktu że spółke warto obserwowac i mięć pare akcji w portfelu.
To dlatego naganiasz na spadki , bo chcesz taniej dokupić. Było od razu tak pisać. Tylko się nie zdziw , jak się okaże , że nikt nie chce taniej sprzedawać.