• ff poniżej 3% c/z niskie arkusz pusty ♡ Autor: ~Mango [37.47.153.*]
    Kocham takie spółki
  • Re: ff poniżej 3% c/z niskie arkusz pusty ♡ Autor: ~xx [89.64.32.*]
    Nareszcie cos tutaj zaczyna sie dziac.
  • Re: ff poniżej 3% c/z niskie arkusz pusty ♡ Autor: ~Car [37.248.212.*]
    Zacznie to się dopiero w poniedziałek. W piątek ktoś specjalnie zanizyl notowania na fixingu 400 sztuk akcji. Na dłuższą metę tak niski kurs jest nie do utrzymania. Przypomnę ze przejęte juz jest immofinanz i w wynikach za 1 kwartał będzie to uwzględnione a wyniki mieli rewelacyjne!!! W trakcie przejęcia jest kolejny gigant nieruchomości s immo- tu jednak konsolidacja wyników nastąpi pewnie w 3 kwartale. Teraz najważniejsze punkt 19 walnego zgromadzenia które odbędzie 30 maja- wykup akcji własnych!! Dlatego pewnie notowania we Frankfurcie skoczyły w piątek 25 % do ceny 0.85 € za akcję!!! W przeliczeniu daje to kurs w Polsce w okolicach 4 zł!!! Nie dawno do akcjonariatu weszły potężne fubdusze amerykańskie apollo zeby wesprzeć Vitka w przejęciach o których pisałem powyżej kupowały akcje po 0.63 € .Teraz pora by one tez zarobiły myślę że skup akcji może oscylowac w okolicy 1 € co na chwilę obecną daje stopę zwrotu prawie 100%!! Oczywiście myślę że poniżej 3 zł juz wiele akcji nie będzie dało się kupić...pozdrawiam nielicznych akcjonariuszy którzy tu wytrwali
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.41.26.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
ORCOGROUP 5,71% 4,44 2025-09-19 16:15:38
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.