Obawiam sie, ze drugi raz akcjonariusze nie nabiora sie na jakies emisje I prawa poboru. Zaufanie inwestorow to jest kapital, ale nie wszyscy to rozumieja. To jest gielda publiczna a nie jakis folwark.
No i ciekawe, co na to KNF i Zarząd GPW Czy skończy się tylko na fixach, czy będzie jeszcze dodatkowa kara. Wydawało mi się, że prezesowi, tak dobrze patrzy z oczu :( Jakiś czas temu ktoś mi mówił, że jak chcę zarabiać na giełdzie, to muszę nauczyć się myśleć jak złodziej. A ja ciągle naiwna ...eh... No ale do walnego jest jeszcze cień nadziei, może zarząd coś sobie przemyśli ....
Co haha???? Cukier podnosi poziom serotoniny :) Poza tym jak dowodzą badania naukowe liczba zer na koncie nie ma żadnego wpływu na poczucie szczęścia, nie ma się więc co przejmować ich ilością :)
When students asked him to define success, Buffett, 91, offered a profound insight. “Basically, when you get to my age, you'll really measure your success in life by how many of the people you want to have love you actually do love you,” he said. “I know many people who have a lot of money, and they get testimonial dinners and they get hospital wings named after them. But the truth is that nobody in the world loves them. “That's the ultimate test of how you have lived your life.”
Jak widac nawet dla Warrena kasa nie jest najwazniejsza. Swoja droga jednak lepiej byc i 'pieknym' i bogatym. ;-)