• Nowe info zelektryzowało inwetorów Autor: ~redo [188.146.32.*]
    Nie ma żadnej oferty kupna heheheh,jestem szczerze rozbawiony ;)
  • Re: Nowe info zelektryzowało inwetorów Autor: ~Kondzio [45.128.38.*]
    A co się dziwisz? For Net wyglada wg danych na ich stronie jakby padał. Aforti zdjął problem właścicielom z głowy, dał im w zamian akcje własnej spółki i jeszcze pożyczył od nich kasę :) Moim zdaniem celem tej transakcji było pozyskanie jakiejś kasy (co zrobili) i jakiegoś portfela wierzytelności (ciekawe, jak z jego jakością) :)
    Co więcej, Afhol jakoś nie podał oczekiwanych skutków tej transakcji, i jak to się przełoży na wzrost wartość grupy. A to jest standardem przy takich transakcjach. Widocznie analizy nie są aż tak dobre :)
  • Re: Nowe info zelektryzowało inwetorów Autor: ~redo [188.146.32.*]
    To ,ze nie jest to babka z kremem ,to wiem ,ale ogólnie info na niektórych spółkach dałoby po takim spadku cen akcji, przynajmniej 100 %.
    Jedyne co mnie tu napawa lekkim optymizmem,że w końcu zaczną normalnie zarabiać a nie mieszac udziałami,kupowac akcje po 45 zł i pitolic o wzroscie obrotów na platformie wymiany walut ;)
  • Re: Nowe info zelektryzowało inwetorów Autor: ~Kondzio [45.128.38.*]
    A dlaczego mieliby zacząć zarabiać? To wszystko za mała skala. jak dla mnie afhol ratuje się ściągając kasę skąd się da i próbując pokazać, że rośnie przejmując spółki. Zauważ, że nie zapłacili za spółkę ani złotówki w cashu.
    Akurat o Collections mam dobre zdanie, zdaje się, że tam maja dobry zarząd. Ale to, co mogą zarobić i tak zostanie przepalone przez resztę spółek z grupy. Więc ta transakcja nic dla nas nie zmienia.
  • Re: Nowe info zelektryzowało inwetorów Autor: ~redo [188.146.32.*]
    Ale trzeba przyznać,że jeszcze rok temu nikt by nie uwierzył,że będzie mozna akcje kupować po 3 zł...
  • Re: Nowe info zelektryzowało inwetorów Autor: ~Wolt [31.0.83.*]
    To już jest trup , szkoda czasu i pieniedzy
[x]
AFHOL 6,87% 2,50 2023-06-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.