• Info na columbusie Autor: ~Typ [5.173.20.*]
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/COLUMBUS-ENERGY-S-A-Otrzymanie-propozycji-inwestycyjnej-oraz-podpisanie-Term-Sheet-w-sprawie-zaangazowania-kapitalowego-w-Columbus-w-kwocie-200-mln-zl-przy-wycenie-min-23-zl-za-1-akcje-8326517.html

Stany interesują się naszym rynkiem OZE, ladnie
  • Re: Info na columbusie Autor: ~dobradusza [91.237.139.*]
    Nie mam akcji Columbusa, ale trzymam kciuki by ta inwestycja doszła do skutku. Wszystkie spółki z branży notowane na giełdzie na tym skorzystają jeśli trend Columbusa zmieni się na wzrostowy.
  • Re: Info na columbusie Autor: ~Typ [5.173.20.*]
    Oczywiście że tak, też nie mam columbusa
  • Re: Info na columbusie Autor: ~gracz [83.26.198.*]
    W spolki OZE od jakiegos czasu trwa akumulacja,cała branża czeka na impuls.
  • Re: Info na columbusie Autor: racjonalista0220 [5.173.2.*]
    Podziwiam cierpliwość ustawiających się po lewej stronie po 2 grosze niżej , od jakiegoś czasu nikt nie sypie i o zbieraniu od kogos raczej zapomnijcie xD
  • Re: Info na columbusie Autor: ~bubuzubu [31.61.250.*]
    Jeśli na columbusie dzisiejsza jazda nie jest tylko jednorazowym piardnięciem, to znowu się zacznie ślepe kupowanie wszystkiego co ma w nazwie "energia", "solar" itd.:D Poprzednia ozehossa też się zaczęła od rajdu Columbusa
  • Re: Info na columbusie Autor: ~Wtorek [185.230.126.*]
    Gniot to straszny.
  • Re: Info na columbusie Autor: ~Info [5.184.218.*]
    Podbitka i zjazd jak oze miałoby być na fali to ten gniot dawno by wystartował po tych infach co były. Dlatego uważam, że jest to podbitka i kiszonka.
  • Re: Info na columbusie Autor: ~bubuzubu [31.61.250.*]
    Poświęcasz zadziwiająco dużo czasu i zaangażowania na forum jak na kiszonkę i padakę:P Nic nie spada w nieskończoność, każdy trend się kiedyś odwraca, dołek za nami, teraz akumulacja bo OZE będzie grane prędzej czy później.
  • Re: Info na columbusie Autor: ~Nędza [156.146.51.*]
    Jak to leciało?
    Kilka złoty za kilka tygodni , miesięcy, lat?
    No widzę bubuzubu masz ładne myślenie. Jak dużo się udzielam na forum tzn że się interesuje tak? I że będzie rosło? Hahaha naprawdę nie mogę leszcze do potęgi.
    08:03 dyżur Info widzę rozpoczęty, nie spóźniłeś się na 8 do roboty haha xD. Ile za post ?
  • Re: Info na columbusie Autor: ~bubuzubu [31.61.254.*]
    No to dużo się udzielasz bo? Mam jeszcze drugą teorię: wywaliłeś w dołku i do dziś zad piecze, że zamiast spadać dalej to urosło o 30% od tego czasu. Zawiść, żółć i oby sąsiadowi też krowa zdechła:P Jeśli się mylę w moim myśleniu, to będę bardzo wdzięczny jeśli wyprowadzisz mnie z błędu i wytłumaczysz o co ci chodzi:D
    Info siedzisz na gotowce tu nie wiadomo jak bedzie,pewny zarobek widze na Tauronie i bezpieczny.Tak sobie upodobałes Laska.
    Siedzę na tej padaczce od 2lat albo 3lat już straciłem rachubę i jestem zirytowany tyle wystarczy tłumaczenia?
  • Re: Info na columbusie Autor: ~Ehhh [45.87.214.*]
    Mam to samo ale mnie głupota powiesiła , tzn. zachwalanie spekulanta.
    Może nie to tylko ten p.... Termo2power bo tam siedziałem jak spekulant tyle że oddałem na -50% a on przetrzymał , tutaj też mam -50% i to zachwalanie spekulanta...
    Masz nas za większych naiwniaków niż sam jesteś? Najlepszą metodą na odreagowanie irytacji gdy jest się posiadaczem akcji jest plucie na spółkę i wyzywanie innych na forum od powieszonych na haku? Gdzie w tym logika? Już parę razy sam sobie zaprzeczyłeś. Prędzej uwierzę w ruską propagandę:D Mogłeś się uwiarygodnić już kilka razy gdy koledzy prosili, ale wolisz brnąć w pyskówki. Zero wiarygodności.
    A po co mam się uwiarygadniać, pluję bo mam dość na tych podejmowanych kroków i ściemniania. Dziękowania za zaufania itp itd a wychodzi jak zawsze.
    I dlatego naganiasz na spadek na 25 groszy? Śmiech na sali, golcu:P Jak jesteś zirytowany, to zwal sobie stopami - jednocześnie podymasz i potańczysz, może frustracja przejdzieXD
    Haha stary nie zmienia to faktu, że pamiętam jak ty rzekomo jeździłeś na walne i pisałeś że jesteś spokojny i zchecsles do kupowania razem ze spekulantem. Dzięki tobie też wtedy na poziomach dokupowałem. Teraz wiem że jesteście zwykłymi trolami i leszczami. Teraz jedyne co mogę kupić to za 25gr i uśrednić konkretnie, a dlaczego? bo tak sobie postanowiłem, ja sobie postanowiłem, a nie jakiś Lolek z forum który pisze, że dołek już był. A kim ty jesteś, że przepowiadasz, że dołek już był. Wystarczy mi, że wasze przepowiednie przez cały rok się nie sprawdziły, niestety są tu jeszcze osoby co czytają wasze wypociny i mogą zawisnoć na haku co prawda małym, ale jednak. Ja tu jestem bardzo długo i pamiętam co za brednie pisaliście. Niestety nie macie za grosz odwagi, żeby przyznać się do błędu i napisać, że się pomyliliście w waszych prognozach. Wręcz przeciwnie dalej uważacie się, za najlepszych inwestorów.
    https://www.bankier.pl/forum/temat_re-firma-facebookowa,53259923.html
    Ja to tylko tu zostawię, opublikowane przez ciebie przy kursie 31 groszy. Na Solarinov też pewnie wywaliłeś potem ze stratą, a teraz o frustrację i irytację za SWOJĄ decyzję inwestycyjną obarczasz spółkę, prezesa i typów z forum, którzy tu byli jeszcze zanim pierwszy prezes Borowiak wywalił swoje akcje. Weź to na klatę, pogódź się z zanotowaną stratą zamiast tu płakać nad rozlanym mlekiem albo całkiem odpuść giełdę, bo ci ewidentnie nie służy.
    Mylisz się kolego, widzę nie odniosłeś się do tego co ty pisałeś, a mi się nie chce przeglądać forum i wklejać jak tobie bo ja nie mam na to czasu. Myśl sobie co chcesz ja ci tego nie ułatwię.
    Czekaj na 25 groszy i nie jazgocz golcu haha
    Bez odbioru leszcze.
    Do czego mam się konkretnie odnosić? Czy jestem leszczem? Jeśli masz na myśli drobnego inwestora, który raz jest na wozie a raz pod wozem, to tak, jestem, pisałem to już wielokrotnie. Czy się mylę? Oczywiście, że tak. Nie myli się ten, kto nic nie robi. Czy sugerowanie się przy inwestowaniu wpisami randomów w internecie jest mądre? Oczywiście, że nie. Czy dołek już był? Ty czekaj na 25 groszy, ja widzę że wszystkie akcje do 40 groszy poznikały w krótkich odstępach i wskaźniki jasno pokazują akumulację w ostatnim czasie. Czas pokaże. Sądzę że zgodnie z twoimi wpisami, mocno skróciłeś pozycję, potem zaczęło rosnąć i nie pozostaje ci nic poza wyciem.
  • Re: Info na columbusie Autor: ~racjonalista0220 [188.252.84.*]
    Gościu,
    za kurs odpowiadają akcjonariusze a nie firma, czy prezes. Włącz myślenie
    Ja siedze na jednej spolce juz piec lat gdzie Prezes jest wiekszosciowym, i z akcjonariatem i kursem robi co chce, zaniza wartosc spolki poprez swoje slupy i troli,, lepiej zeby upadlosc oglosił,,nie chcialbym aby i tu bylo tak samo bo Lasek jednak sie pokazuje..Caly czas od 0,7 jednak porzadnie usrenilem i chociaz raz chcialbym potraktowac tą lokate min 2 lata.
    Co jest, ma iść na 25 groszy przecież
  • Re: Info na columbusie Autor: ~cewek [212.75.105.*]
    A dlaczego? Bo alfa i łamaga tak chciała? :)
    Ja tam kupiłem od niego po 28 i nie narzekam :)
[x]
MTENERGIA -3,42% 0,28 2023-06-01 15:46:31
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.