• Farma foto Autor: ~Lala [89.64.36.*]
    https://gostyn24.pl/pl/19_wiadomosci-z-regionu/631_borek-wielkopolski/55787_nie-ma-lepszego-miejsca-propozycja-jest-ciekawa-i-moze-przyniesc-wiele-dobrego.html
  • Re: Farma foto Autor: ~peter7712 [5.172.255.*]
    Czyżbyś już kupił, czy po prostu chory jesteś. Aż sprawdziłem czy IP się zgadza. Czy to nie ktoś inny. Pozytywny artykuł wrzucony przez ciebie. Fiu Fiu Fiu.
  • Re: Farma foto Autor: ~lala [89.64.36.*]
    pozytywny artyku wyslalny przeze mnie bo w koncu sie jakis pojawil.

co mialem wrzucac jak takowych nie bylo?

• Re: Farma foto Autor: ~twójpsychiatra [5.173.152.*]
    Nadal działasz na EkoExporcie kasiu?
    Pamiętaj o lekach.
  • Re: Farma foto Autor: ~Kubek [91.226.160.*]
    Dobre info
  • Re: Farma foto Autor: ~xyz [85.115.214.*]
    "Podobna farma ma powstać na terenie jednej z pleszewskich gmin."
    W obecnej sytuacji problemów z gazem i chęci dywersyfikacji źródeł energii, może być grubo :) :D
  • Re: Farma foto Autor: ~KFG [82.16.243.*]
    Grubo bedzie dopiero jak przytula te 150 tys z obligacji... hehehe uuuuu hahaha
  • Re: Farma foto Autor: ~King [37.47.157.*]
    Kiedy te 3 zł amatorze?! Hehehe uuuu Haha
    Po splicie :D
    Kiedy te 50 "longtermie"? Hehehe uuuuuu hihihi hahaha
  • Re: Farma foto Autor: ~King [37.47.157.*]
    A pisałem tutaj co miesiąc ze lecimy na 50?! Bo ty wielki analityku który zna tylko wskaźnik p/e co chwile mówiłeś ze 3 zł godziwa wartość… zdziwisz się niedługo oj zdziwisz hahahahaha
  • Re: Farma foto Autor: ~Lala [89.64.36.*]
    A kiedy się zdziwimy? Bo jakoś się nie możemy doczekać.
    Przewidujecie 10 od miesięcy a 9 nie jesteście w stanie utrzymać
  • Re: Farma foto Autor: ~mm [91.206.154.*]
    a tobie do czego się lala spieszy?? jak nie masz akcji -czego nie możesz się do czekać -tak ciebie interesują czyjeś pieniądze? patrz siebie, ok.. .Ileż można tak biadolić -ile
  • Re: Farma foto Autor: ~Pawcik [185.161.95.*]
    A ty bła -ź nie -e po której jesteś stronie? Bo ani nie potrafisz podbić kursu ani go uwalić.
    Dajcie spokój z dyskusjami z tym pasożytem. Lala to jest chory psychicznie i zraniony typ, skrajnie niedojrzały emocjonalnie. Będzie swoje niepowodzenie odgrywać na całej spółce i za cel wziął sobie innych akcjonariuszy. Na wątkach każdej spółki są takie trolle, ludzie którzy nie potrafią się przyznać do błędu i winią innych za swoje błędne decyzje.
    Najlepsi sa tacy, ktorzy twierdza, ze to Forum moze miec jakikolwiek wplyw na kurs akcji. No to dawaj, skoro ty potrafisz, to podbij kurs. Do 9 pln chocby go podbij a bedziesz mogl uzywac nick KFG
  • Re: Farma foto Autor: ~Lala [89.64.36.*]
    Jesteście po prostu zaślepieni bo macie akcje. Mimo że ja je mam to myślę trzeźwo i konstruktywnie co się w spółce dzieje.
    Na tą chwilę wasze analizy są na podstawie OOO MAM AKCJE BĘDZIE FAJNIE.

Nie do końca tak musi być", ale tak wam życzę.
  • Re: Farma foto Autor: ~King [31.11.148.*]
    Poczytaj sobie moje wpisy to może (jeśli masz jakieś resztki inteligencji) znajdziesz konkretne analizy a nie tylko OOO MAM AKCJE BĘDZIE FAJNIE…
[x]
GEOTRANS 0,00% 5,10 2026-06-01 11:40:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.