Czyżbyś już kupił, czy po prostu chory jesteś. Aż sprawdziłem czy IP się zgadza. Czy to nie ktoś inny. Pozytywny artykuł wrzucony przez ciebie. Fiu Fiu Fiu.
A pisałem tutaj co miesiąc ze lecimy na 50?! Bo ty wielki analityku który zna tylko wskaźnik p/e co chwile mówiłeś ze 3 zł godziwa wartość… zdziwisz się niedługo oj zdziwisz hahahahaha
a tobie do czego się lala spieszy?? jak nie masz akcji -czego nie możesz się do czekać -tak ciebie interesują czyjeś pieniądze? patrz siebie, ok.. .Ileż można tak biadolić -ile
A ty bła -ź nie -e po której jesteś stronie? Bo ani nie potrafisz podbić kursu ani go uwalić.
Dajcie spokój z dyskusjami z tym pasożytem. Lala to jest chory psychicznie i zraniony typ, skrajnie niedojrzały emocjonalnie. Będzie swoje niepowodzenie odgrywać na całej spółce i za cel wziął sobie innych akcjonariuszy. Na wątkach każdej spółki są takie trolle, ludzie którzy nie potrafią się przyznać do błędu i winią innych za swoje błędne decyzje.
Najlepsi sa tacy, ktorzy twierdza, ze to Forum moze miec jakikolwiek wplyw na kurs akcji. No to dawaj, skoro ty potrafisz, to podbij kurs. Do 9 pln chocby go podbij a bedziesz mogl uzywac nick KFG
Jesteście po prostu zaślepieni bo macie akcje. Mimo że ja je mam to myślę trzeźwo i konstruktywnie co się w spółce dzieje.
Na tą chwilę wasze analizy są na podstawie OOO MAM AKCJE BĘDZIE FAJNIE.