...ten dreszczyk emocji na myśl o nadciągającej podróży? Koszyczki zapakowane? Żeby nikomu nie zabrakło prowiantu xd Więc tak... Do 0.14 powinno pójść gładko, przy 0.16 szykuję się mały opór. Ale mając na uwadze zarejestrowanie nowych akcji w KRS, kilku nowych akcjonariuszach gdzie największym będzie Yoshi i zmniejszeniu FF do ok 50%... Powinien zostać łatwo pokonany. Tygodnie zbierania na małych obrotach powinny dać spory zysk. A najlepsze jest to że tu mogą zarobić z tych poziomów nawet kólkowicze, spekulanci ale najwięcej longi. Kto śledzi spółkę wie o czym mówię :) cudownego dnia i udanych sesji (również dla troli)
To forum jest żeby się wyżyć. Przy takich obrotach i takich wpisach to nie ma znaczenia. Ja jak piszę to staram się pisać o faktach by osóba która ewentualnie wejdzie na to pato forum mogła zweryfikować informacje i podjąć decyzję. Wiem że dużo tu siedzi spekulacji ale wierzę też że gdzieś w idealnym świecie możemy koegzystować xd
Dnia 2022-04-28 o godz. 09:53 ~Pomocnik napisał(a): > To forum jest żeby się wyżyć. Przy takich obrotach i takich wpisach to nie ma znaczenia. Ja jak piszę to staram się pisać o faktach by osóba która ewentualnie wejdzie na to pato forum mogła zweryfikować informacje i podjąć decyzję. Wiem że dużo tu siedzi spekulacji ale wierzę też że gdzieś w idealnym świecie możemy koegzystować xd
Zgadzam się, po prostu zaznaczam że wahania ceny na mikro wolumenie nie mają większego znaczenia. Dla mnie wyznacznikiem jest to, że w okoli 12-14 groszy mielismy 10krotnie wieksze obroty. Dlatego nie obawiam sie o te spolke, nawet gdyby jutro znow spadlo
Pomocniku i Ananasie ...zgadzam się tylko jest jeszcze jeden element ,który ma wpływ na wartość waloru przy takim obrocie jak tu, a mianowicie ,że raz na jakiś czas kurs drastycznie wypala w górę oraz raz na jakiś czas w dół , to te wahania powodują ,że obrót jest duży bo jest on ....sztuczny, i to nie wynika z prawdziwego zainteresowania spółką ,tylko z akcji paniki / pędu , a widać z wykresu, że dużo wskazuje na to, że będziemy mieli taki ruch i jeśli do paru gr to będzie bardzo zła sytuacja dla posiadaczy bo odrobić takie straty będzie trzeba czekać znów latami.
Masz rację. Ale w związku z tym co się ostatnio w spółce dzieje to szansę na pójście kursu na północ są większe niż dalszy zjazd. Ja pod to zbieram. Jak nie wyjdzie to trudno. Z głodu nie umrę xd
Arkusz dziurawy jak ser szwajcar, brak zainteresowania tą firmą, nie dziwne ,że to leci z ceny, a wywołanie sztucznego obrotu nic tu nie da. Cena 0,28 była tylko wizją.