• Czujecie... Autor: ~Pomocnik [178.109.8.*]
    ...ten dreszczyk emocji na myśl o nadciągającej podróży? Koszyczki zapakowane? Żeby nikomu nie zabrakło prowiantu xd Więc tak... Do 0.14 powinno pójść gładko, przy 0.16 szykuję się mały opór. Ale mając na uwadze zarejestrowanie nowych akcji w KRS, kilku nowych akcjonariuszach gdzie największym będzie Yoshi i zmniejszeniu FF do ok 50%... Powinien zostać łatwo pokonany. Tygodnie zbierania na małych obrotach powinny dać spory zysk. A najlepsze jest to że tu mogą zarobić z tych poziomów nawet kólkowicze, spekulanci ale najwięcej longi. Kto śledzi spółkę wie o czym mówię :) cudownego dnia i udanych sesji (również dla troli)
  • Re: Czujecie... Autor: ~PoNocnik [31.61.176.*]
    Czuję, że 7gr niedługo upadnie.
  • Re: Czujecie... Autor: ~Nooo [83.1.177.*]
    Wartość obrotu: 28 962 zł tjaa szczególnie że im niżej tym mniejsze obroty
  • Re: Czujecie... Autor: ~h-m [31.60.17.*]
    Nie tylko 7gr ale też 5gr upadnie leci w okolice 3-4gr dadzą wam po łapach porządnie. Powodzenia w zakupach.
  • Re: Czujecie... Autor: ~Nooo [37.247.208.*]
    Hehe biedni ludze co się cieszą ze spadków i nieszczęscia innych. A w domu wszystko wporzadku czy znów w....l od ojca pijaka?
  • Re: Czujecie... Autor: ~Ananas [37.225.21.*]
    Nie ma znaczenia czy spadnie na 5 groszy czy na 1, jeśli wolumen również proporcjonalnie spada
  • Re: Czujecie... Autor: ~Pomocnik [5.173.10.*]
    To forum jest żeby się wyżyć. Przy takich obrotach i takich wpisach to nie ma znaczenia. Ja jak piszę to staram się pisać o faktach by osóba która ewentualnie wejdzie na to pato forum mogła zweryfikować informacje i podjąć decyzję. Wiem że dużo tu siedzi spekulacji ale wierzę też że gdzieś w idealnym świecie możemy koegzystować xd
  • Re: Czujecie... Autor: ~salti [83.31.248.*]
    dobrze napisane!!
  • Re: Czujecie... Autor: sandman76 [78.11.110.*]
    Dnia 2022-04-28 o godz. 09:53 ~Pomocnik napisał(a):
    > To forum jest żeby się wyżyć. Przy takich obrotach i takich wpisach to nie ma znaczenia. Ja jak piszę to staram się pisać o faktach by osóba która ewentualnie wejdzie na to pato forum mogła zweryfikować informacje i podjąć decyzję. Wiem że dużo tu siedzi spekulacji ale wierzę też że gdzieś w idealnym świecie możemy koegzystować xd

jaka jest cena nominalna dopuszczonych akcji?
  • Re: Czujecie... Autor: ~Pomicnik [178.104.12.*]
    Nominalna 0.01 emisyjna 0.28 ale to masz w espi. Więc w czym problem?
  • Re: Czujecie... Autor: ~Pomocnik [178.104.12.*]
    I dla zainteresowanych czym to się różni.

https://businessinsider-com-pl.cdn.ampproject.org/v/s/businessinsider.com.pl/gielda/czym-jest-cena-emisyjna-akcji/gkjcget.amp?amp_gsa=1&amp_js_v=a9&usqp=mq331AQKKAFQArABIIACAw%3D%3D#amp_tf=Od%3A%20%251%24s&aoh=16511365032804&csi=1&referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com&ampshare=https%3A%2F%2Fbusinessinsider.com.pl%2Fgielda%2Fczym-jest-cena-emisyjna-akcji%2Fgkjcget
  • Re: Czujecie... Autor: ~Ananas [37.225.21.*]
    Zgadzam się, po prostu zaznaczam że wahania ceny na mikro wolumenie nie mają większego znaczenia. Dla mnie wyznacznikiem jest to, że w okoli 12-14 groszy mielismy 10krotnie wieksze obroty. Dlatego nie obawiam sie o te spolke, nawet gdyby jutro znow spadlo
  • Re: Czujecie... Autor: ~novy [195.42.249.*]
    Pomocniku i Ananasie ...zgadzam się tylko jest jeszcze jeden element ,który ma wpływ na wartość waloru przy takim obrocie jak tu, a mianowicie ,że raz na jakiś czas kurs drastycznie wypala w górę oraz raz na jakiś czas w dół , to te wahania powodują ,że obrót jest duży bo jest on ....sztuczny, i to nie wynika z prawdziwego zainteresowania spółką ,tylko z akcji paniki / pędu , a widać z wykresu, że dużo wskazuje na to, że będziemy mieli taki ruch i jeśli do paru gr to będzie bardzo zła sytuacja dla posiadaczy bo odrobić takie straty będzie trzeba czekać znów latami.
  • Re: Czujecie... Autor: ~Pomocnik [178.104.12.*]
    Masz rację. Ale w związku z tym co się ostatnio w spółce dzieje to szansę na pójście kursu na północ są większe niż dalszy zjazd. Ja pod to zbieram. Jak nie wyjdzie to trudno. Z głodu nie umrę xd
  • Re: Czujecie... Autor: ~novy [195.42.249.*]
    Arkusz dziurawy jak ser szwajcar, brak zainteresowania tą firmą, nie dziwne ,że to leci z ceny, a wywołanie sztucznego obrotu nic tu nie da.
    Cena 0,28 była tylko wizją.
  • Re: Czujecie... Autor: ~Pomocnik [5.173.10.*]
    Spoko, dlatego giełda jest taka fajna. Każdy ma swoje spojrzenie na rzeczywistość. A kto miał rację okaże się niebawem :) pozdrawiam
[x]
CTEGROUP 0,64% 0,06 2024-10-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.