• Pacjent Olaf ... Autor: zeglarz [89.77.11.*]
    Chciałbym gorąco przeprosić za pacjenta ze spółki INNOGENE niejakiego Olafa, który przybłąkał się tu za mną w poszukiwaniu szczęścia i spółki, na której będzie mógł wreszcie zarobić swoje pierwsze prawdziwe pieniądze ...

Pacjent Olaf niestety nie posiada tam dobrej reputacji, kultury osobistej i niestety najważniejszego - ROZUMU ...
    to bardzo smutny i przykry przypadek, ponoć ma żal do panów Pantaran i Bart którzy namówili go pod przymusem, trzymając pistolet przy skroni do kupna akcji INNOGENE przez co stracił tam mnóstwo pieniędzy, co doprowadziło go do obłędu, nie potrafi przyznać się do porażki, co nie rokuje zbyt dobrze ... wciąż tkwi w roku 2020, roku swojej klęski ...

Nie wiem który pacjent jeszcze próbuje zdyskredytować moją skromną osobę podszywając się pod mój zalogowany nick, ale nie będę wnikał ... świadczy to tylko o słabości intelektualnej i tchórzostwie tegoż osobnika ...

Co do spółki TGS to jest to od niedawna (śednia 1,12 zł) moja nowa średniookresowa inwestycja, wierzę w duże powodzenie projektu Night Club Manager - Violet Vibes ... takiej ciekawej i ekscytującej gry nie ma jeszcze na rynku ...

Ostatnie spadki całego gamdevu bardzo przypominają te z końcówki ubiegłego roku, kiedy to ci co mogli realizowali swoje straty podatkowe ... teraz odwrotnie, ci co mają do zapłacenia podatek (do końca kwietnia) a nie mają środków na koncie, muszą wyprzedawać część swych akcji ...

Życzę powodzenia i pozdrawiam - Żeglarz

• Re: Pacjent Olaf ... Autor: ~Wojciech1986 [217.246.116.*]
    Ogłaszam wieloletnią kiszonkę poniżej tego, co mamy obecnie
  • Re: Pacjent Olaf ... Autor: ~Paweł [91.221.145.*]
    Świetna inwestycja panie zeglarz
  • Re: Pacjent Olaf ... Autor: ~medrec [79.184.239.*]
    Brawo panie zełgarz!
    świetna inwestycja - mądrzyłeś się na Innogene, mądrzysz się tutaj.
    fajnie, że dostałeś po tyłku.
    pamiętaj - "Centrum Warszawy"
  • Re: Pacjent Olaf ... Autor: zeglarz [89.77.11.*]
    Kolejny smutny pacjent Medrec urwał się na przepustkę z INNO ...
  • Re: Pacjent Olaf ... Autor: ~Karol [156.146.34.*]
    Przeczytałem twoje wpisy na Inno i tu - niezłe wtopy chłopie zaliczysz albo jesteś opłacany
  • Re: Pacjent Olaf ... Autor: ~zeglarz [5.173.120.*]
    Kolejny smutny pacjent ... wyraża swoje opinie o kimś (nie pamiętam żadnego Karola)po wpisach trolli z widocznym zgrubieniem na szyji zwanym potocznie ,,gulem,, ...

Dla twojej informacji, nie było by mnie tutaj na TGS (i nie tylko tutaj)gdyby nie piękna kwota zebrana na INNO ...
  • Re: Pacjent Olaf ... Autor: ~Olaf [138.199.59.*]
    Buhahahaa pacjent żeglarz :):):) kundel podkulił ogon i zniknął - naganiał na Inno gene - wtopa, to samo z Genxone - wtopa - tutaj sie wymądrzał jak było 1.2 pln :):):) inwestor z ciebie marny - moze przynajmniej dorobiłeś sobie groszówkami za wpisy :):):)
  • Re: Pacjent Olaf ... Autor: ~zeglarz [94.254.177.*]
    Znów muszę przeprosić za tego prymitywa Olafa, co wchodzi z brudnymi butami gdzie go nie proszą i obraża towarzystwo swym prostactwem umysłowym i inwestycyjnym ... pewnie biedak kupił TGS za ostatni grosz, za zeglarzem i znowu jęczy że go oszukano ...
    Od tamtego czasu sytuacja w spółce TGS wiele się zmieniła, wraz z moją średnią (0.43gr)w większości na złe, ale i można po ostatnich komunikatach znaleźć przebłyski nadziei, spółka wciąż ma potencjał i genialne pomysły na gry tylko, niestety po czasie wyszło amatorstwo w zarządzaniu spółką ...
    Hahahha wylazł z nory :):):) ty juz sie dzieciaku nie kompromituj. Wracaj do sprzedawania wycieczek bo jak widac naganianie i sprzedawanie bajek idzie ci marnie :):):)
  • Re: Pacjent Olaf ... Autor: ~zeglarz [94.254.177.*]
    Wystarczy mi 5 minut dziennie na obserwację wszystkich siedmiu moich spółek na bankierze, gdzie w większości piszą prymitywne, pozbawione sensu i logiki posty klony Olafa ... szkoda życia na czytanie tego g...
    Pozatym masz objawy sklerozy, nigdy nie mialem Genxone i mylisz mnie z Marcopolim ...
    mimo wszystko zdrowia życzę ...
    Ten sam miot… wystarczy nie inwestować gdzie pojawia sie naganiacz typu żeglarz, bart czy pantaran - ale to juz wszyscy tutaj wiedzą :) poczytaj swoje wpisy historyczne - jak to pięknie miało byc. Czas zawsze weryfikuje takich nagonów jak ty
  • Re: Pacjent Olaf ... Autor: ~Żeglarz [5.173.104.*]
    Pozdrawiam Rybka czyli aaaaaaaaaaaaa
  • Re: Pacjent Olaf ... Autor: zeglarz [89.77.11.*]
    Dobrze, już dobrze Olafku ... wracaj do gabinetu wypłakać się pani doktor, może cię przytuli do cyca i wysłucha po raz kolejny twoją bajkę o strasznych wilkach grasujących na forum bankiera (zeglarz, Bart, Pantaran) naganiających stado niewinnych owieczek, rozkazując im potulnie iść za nimi na skraj przepaści i karząc im wyskakiwać (z forsy) w przepaść ...

Może w nagrodę zrobi ci pani lewatywę na uspokojenie ... tobie też się przyda mój podszywaczu z IP [5.173.104.*]

• Re: Pacjent Olaf ... Autor: ~aaaaaaaaaaa [213.25.153.*]
    A bardzo dziękuję za przypomnienie mojej osoby, w szczególności, że wynika z niego, iż miałem rację z paroma innymi forumowiczami.
  • Re: Pacjent Olaf ... Autor: ~spek [87.249.132.*]

Zapraszam wszystkich chętnych do aktywnej grupy inwestycyjnej.Analizujemy spółki zarówno z rynku NewConnect jak i Wig-u.Jeżeli cenisz sobie merytoryke,chcesz się dowiedzieć czegoś ciekawego, lubisz dzielić się wiedzą, to to będzie idealne miejsce dla ciebie:) Uprzedzam,że osoby, które trollują, obrażają innych forumowiczów, nachalnie naganiają na spółki bez przedstawienia argumentów, są banowane lub permamentnie usuwane ze społeczności:)Cenimy sobie harmonie.Rekrutacja potrwa kilka dni, link z zaproszeniem umieszczam poniżej: https://discord.com/invite/gpw
[x]
TRUEGS 0,00% 0,33 2025-09-24 10:49:58
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.