• Spokój i łapki pod pupą . Plaża relaks z uśmiechem Autor: ~AnalitykBankowy [37.47.101.*]
    Teraz kurs jest nie ważny niski to tylko okazja dla kupujących .

Nie masz akcji nie kupuj . Akcje kupuje się tylko wtedy gdy nam z nimi dobrze .

Przyszłość to wzrost kursu kilkukrotnie niecierpliwi i nie znający tematu będą skakać będą targały wami emocje .

Nie kupujcie jak nie wiecie po co
  • Re: Spokój i łapki pod pupą . Plaża relaks z uśmiechem Autor: ~distefano [5.184.230.*]
    Wysiałem długo na MLS i sprzedałem z dużą stratą tylko dlatego, że tu widzę większą perspektywę. Do MLS wrócę później. Zastanawiam się czy nie sprzedać innych zasobów że stratą bo tu super odrobi z dużym naddatkiem
  • Re: Spokój i łapki pod pupą . Plaża relaks z uśmiechem Autor: ~AnalitykBankowy [37.47.101.*]
    Decyzja jest twoja . Trzeba mieć akcje z którymi będziesz się dobrze czół .
    Wtedy nie będą targać tobą emocje .
    Ja trzymam kupiłem na długie miesiące .

Kolego nie kupuj czegoś by odrabiać straty . Trzeba być obytym w temacie czym są gazy przewodzące i jaka mają przyszłość . Rynek wart MLD USD a to 3 taka firma na świecie i niech z tortu w przyszłości będzie miała 1% najczarniejszy scenariusz to i tak przy ilości 1,5 mln akcji to są Akcje warte kilka setek

Ale mąż mi nie wierzyć masz sam sprawdzać i podejmować decyzje
  • Re: Spokój i łapki pod pupą . Plaża relaks z uśmiechem Autor: ~distefano [5.184.230.*]
    MLS też niedługo będzie na topie ale tam to jeszcze potrwa. Też mają technologię tylko ograniczeniem są na razie możliwości produkcyjne. Bo to szkło. Tutaj to w miesiąc, dwa może już być 100%. Zresztą też mam czas i takie spółki to rodzynki.
  • Re: Spokój i łapki pod pupą . Plaża relaks z uśmiechem Autor: ~ciastek [31.61.252.*]
    Moi zdaniem będzie podobnie jak z mabionem. Również w czasie pandemi kosmiczne perspektywy i kontrakty. Poskacze odrobine i skończy identycznie. Tam również umowy super infa tylko akconariusze potraktowani jako dawcy kapitału. Z resztą taka jest idea giełdy, pozyskać kasę i zostawić właścicieli akcji samym sobie. Niestety to tylko chazart.
  • Re: Spokój i łapki pod pupą . Plaża relaks z uśmiechem Autor: ~AnalitykBankowy [37.47.101.*]
    Giełda to wyniki finansowe firm tyle .

Covid był spekulacja szczepionki które nigdy nie działały ale jak sprzedasz szczepionkę nie raz a kilka razy . Ale ludzie się obudzili a i wojna wyleczyła wszystkich .

Spekulacja i pandemia nie ma nic do gazów przewodzących .

Panowie Wiedzą Wiedzą masz wiedzę masz pieniądze . Zacznijcie ogarniać że akcje będą kilka krotnie więcej warte
  • Re: Spokój i łapki pod pupą . Plaża relaks z uśmiechem Autor: ~RR [89.64.43.*]
    "Giełda to wyniki finansowe firm tyle ."

Nie u nas. Na dzisiaj taka kapitalizacja JSW wynosi tyle ile ich prawdopodobny roczny zysk. Przecież to parodia.
    Nie bo często kalkulacja i cena wyprzedza przyszłość deficyt i cena węgla robi popyt na składzie węgla na cenie a na giełdzie na akcjach . I tak sprowadza się to do Ceny . Plus inflacja . Inflacja w górę Złoto i akcje w górę surowce w górę .

Musisz uczyć się rynku i geopolityki .
    Cena Akcji NOCTILUCA będzie kilku krotnie wyższą poczekaj bo to nie fabryka ciastek
[x]
NOCTILUCA 0,97% 104,00 2025-10-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.