• Co o tym myślicie Autor: ~TJ [91.233.250.*]
    Mimo wszystko jakoś wierzę w gaming, może z niewielkimi wyjątkami.
    Podeszła mi ostatnio spółka Sonka, producent gier z jedną która ma wejść na rynek.
    Może warto jednak wejść w coś co przynajmniej wydaje gry bo tutaj to narazie jest tylko gra widmo:-/
  • Re: Co o tym myślicie Autor: ~Szczała [213.216.125.*]
    Na Sonce rok premier
  • Re: Co o tym myślicie Autor: ~AmberUnheard [5.173.9.*]
    Ale ten Farm Tycoon jak im odpali... To może być idealna gra pod Switcha. Po materiałach wydaje się że ma to "coś". Tyle czasu już szczegóły dłubią, żeby wszystko było perfekt, do tego wypowiedzi ludzi z firmy, takie pełne pokory i normalności. Kibicuję im na pewno.
  • Re: Co o tym myślicie Autor: ~TJ [91.233.250.*]
    Patrzcie na Sonka, chyba powoli się zaczyna :-)
  • Re: Co o tym myślicie Autor: ~SorryGregory [31.60.252.*]
    Sonka, zaczyna się ruch. 27.05 pierwsza premiera, duża gra. Q3 2022 pozostałe platformy. Następnie kolejna autorska gra, są już materiały. Można zagrać na krótko, można trzymać pod przyszły rok, jest interesująco. Tyle o Sonka. A żeby nie było jednostronnie, co ma Avatrix oprócz kursu lecącego w przepaść? Tak pytam, miałem kiedyś ten papier, wywaliłem jak zauważyłem że naganiacze od barta się przygotowywali do wysypania. Teraz widzę spaloną ziemię. Sonka to powiew świeżości, poobserwujcie sobie i poczytajcie co mówi prezes, jakie mają plany.
  • Re: Co o tym myślicie Autor: ~cyrk [31.61.180.*]
    Ależ dramat macie na tej sonce, nie dziwie się, że latacie po innych forach, Avatrix musiałby po 50 groszy latać żeby odnotować taką stratę :D
    No nie wiem, ja tu nie uśredniałem i średni kurs mam wysoko.
    I tak się zastanawiam co mnie pokusiło kupić te akcje. Tu poprostu nie widać efektów pracy spółki. Może ta Sonka coś zdziała bo przynajmniej podają teraz konkrety.
  • Re: Co o tym myślicie Autor: ~cozaprzegryw [31.61.180.*]
    Tania nagonka próbuj dalej
    Tania nagonka to była na Avatrix i widzimy gdzie teraz jesteśmy. Dlatego interesuje się spółką gdzie są konkrety bo tu ich nie ma :-)
  • Re: Co o tym myślicie Autor: paaulinka [87.205.170.*]
    Na wątku tej spółki nie należy zadawać pytań o czyjeś przemyślenia. Czemu? Ano temu, bo tu zamiast rozumu królowała wiara..W Januarego i to, że wszystkich posiadaczy wzbogaci. Co prawda jeszcze w zeszłym roku ta wiara była mocniejsza, ale wraz ze spadkami kursu trochę słabnie. Co widać po malejącej liczbie pochwalnych wpisów.
  • Re: Co o tym myślicie Autor: ~Tomek [185.112.82.*]
    Zobacz, jakie obroty tu są i jak mała kwota może rozbujać kursem. Wystarczy 200-300k zł. i przed premierą masz 1,5-2 złote.
    No, tylko kiedy te premiery :-/
  • Re: Co o tym myślicie Autor: ~wiggames [31.61.180.*]
    Całkiem niedługo, ale skoro spółka nie chce póki co o tym informować to tak to zostawię, niech robią po swojemu

(na steamie był wyciek z datą premiery przez chwile)
  • Re: Co o tym myślicie Autor: ~Ddd [188.147.102.*]
    Jaka to byla data?
  • Re: Co o tym myślicie Autor: ~TJ [5.184.222.*]
    Ja też trzymam akcje bo mam kolosalną stratę której nie chcę realizować. Ale szukam miejsc gdzie trochę odrobię i jak mam wybrać spółkę bez konkretów lub spółkę która takie podaje to wybór jest prosty. Sonka
  • Re: Co o tym myślicie Autor: ~Farmer [188.95.54.*]
    Co zabawne ICEcode ciągle niżej. A Sonka pięknie zbierana na stałym poziomie, teraz przy słabym rynku to bardzo dobrze wróży szczególnie, że premiera za kilka tygodni.
  • Re: Co o tym myślicie Autor: ~insider [31.61.241.*]
    Za duży free float na sonce, cały czas ktoś 5 zł ulicy upycha
  • Re: Co o tym myślicie Autor: ~Jan [37.47.248.*]
    Ciegiem na ten badziew wszędzie naganiają ,sio.
  • Re: Co o tym myślicie Autor: ~Perez [46.204.32.*]
    No wiem, już mam odruch wymiotny jak widzę icecode albo avatrix... A Sonkę zbieram od kilku miesięcy i cel niezachwianie jest przed nami, nikt nie pęka, w przeciwieństwie do towarzystwa nagonionego tu przez bartow itp
  • Re: Co o tym myślicie Autor: ~Zenek [62.141.213.*]
    Masz odruch To nie właź tu na forum z prymitywnym naganianiem na jakąś sonkę. Siedź tam gdzie masz akcje i czekaj na cud jak i my tu poczekamy na swój.
[x]
ICECODE 0,00% 0,41 2025-10-09 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.