Zależy jaką kwotą chcesz wejść. Na teraz jeśli nikt nie usunie zleceń masz 150 tyś akcji do 46 gr ( to żadna ilość aby być "grubym " ) ale oczyści kolarzy na długi czas. Taki ruch jest potrzebny aby akcje trafiły na piętro wyżej, bo już teraz bieda co zebrać. Wybór i decyzja dla nowego akcjonariusza. Nikogo nie namawiam do kupna/sprzedaży - to Wasze decyzje i pieniądze. Pozdrawiam
Tu nikt powazny nie odda grubi jesli sa zbierali dlugi czas,jedyny sposob podstawic sie ponizej 0,4i czekac, badz pociagnac do gory. i pozbawic jw. kolaży złudzeń
Hahha ale was boli chcielibyście żeby było chociarz 5zl buhahaha a tu nie ma nic i nie będzie. Widzę, że jak ktoś jest pesymistyczny to jest hejt hahha. Dobrze bardzo dobrze. Liczcie straty, trzeba było się chycić uczciwej pracy jak nie znacie się na inwestowaniu kupowali po 80gr buhahaha co za lamy.
Wstydu oszczędź, przy tym jak plakales jak oddawałeś sam pisałeś ze sprzedajesz z 40 procentowa strata ty inwestorze. Wiesz ile mam straty ? 0! Bo jestem cierpliwy i wiem co mam, a Ty oddałeś i wylewasz żale licząc ze odkupisz taniej niż jak sprzedawałeś w historycznym folku haha
I co tam z twoją odcinką?? Od twojego wpisu zjechali ci z kursem jeszcze -10%. Dlaczego więc nie korzystasz z promocji? Kolejny mitoman który wiadrami zbiera, a dzienny wolumen ma problem żeby skupić za 10k. Żenada