• RGR na wykresie? Autor: ~Rumsztyk [91.214.5.*]
    jw
  • Re: RGR na wykresie? Autor: ~bomberman [178.36.104.*]
    Myślę, że nie. Wyniki nie przemawiają za RGRem, Raczej dobijemy do 10 zł z hakiem i pójdziemy znów w górę.
  • Re: RGR na wykresie? Autor: marianmarian [5.184.71.*]
    Dnia 2022-04-26 o godz. 20:36 ~bomberman napisał(a):
    > Myślę, że nie. Wyniki nie przemawiają za RGRem, Raczej dobijemy do 10 zł z hakiem i pójdziemy znów w górę.

Czyli na wykresie utworzy się klasyczny RGR ;)
    Nie do końca. Gdyby był RGR to kurs by poleciał do końca roku w okolice 5 zł. Ja myślę, że pójdzie bokiem. Fundamenty dobre są a wycena śmieszna. Obstawiam boczny trend przez dłuższy czas a potem wzrosty do poziomów godziwej wyceny za taką spółkę (czyli gdzieś w okolice C/Z = 10 :)
  • Re: RGR na wykresie? Autor: ~Rumsztyk [91.214.5.*]
    Well, do konca roku daleko, zawsze może zrobić te 5 PLN przy takim sentymencie do papieru. Skąd ten brak sentymentu i osuwanie się kursu? Pytam serio bo nie kumam.
  • Re: RGR na wykresie? Autor: ~Jacek [37.47.124.*]
    Skoro dało się od kogoś kupić tak tanio to ktoś to zrobił a ogólne nastroje rynkowe tylko ułatwiły zbicie kursu.
    Dla mnie osobiście to ten brak sentymentu wynika z braku dywidendy. Wiadomo, że jest jeszcze układ do spłacenia ale miałem nadzieję (przypuszczam jak wielu ludzi) na symboliczny chociaż podział zysku. Myślę, że stąd brak ruchu w górę jest :)
  • Re: RGR na wykresie? Autor: ~bywalec [5.173.18.*]
    Sentyment działa tylko, że nowicjusze co im bos zakręcił reko marzyli o locie w kosmos a oddawali i oddają na wyścigi, eh. Wpierw stara dywidenda niech wkroczy...a ja zamiast dywidend szanuje, że od poziomu < 2 jednak urosło i temu mogę olać dywidendę dla samego zysku jaki póki co mam...dobieram co jakiś czas i podziwiam tych co nie szanują swoich pieniążków, zdrówko na długi bezpieczny do rozważań weekend
  • Re: RGR na wykresie? Autor: ~Rumsztyk [193.108.73.*]
    Czy ja wiem czy o locie w kosmos? Reko poszło w okolicy 17, jesli dobrze pamietam, więc to była owszem obietnica zysku ale nie kosmicznego. Niektorzy twierdzą, że reko BOSia to antywskazniki, ale jesli tak to na jakim swiecie zyjemy skoro rekomendacje banków tak działają. Tak czy inaczej, niestety kierunek wg mnie 10.30 póki co.
[x]
ACTION 0,50% 29,95 2025-11-28 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.